צירים?:/ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאתמול בערב..
    התקשויות של הבטן עם כאב גב וכאבי מחזור אבל ממש מממש מממממששש לא חזקים.. בהתחלה היה כל 4 דק', אח"כ כל 5 דק' אח"כ כל 8 דק'..
    אח"כ הפסיק הלכתי לישון.. קמתי שוב ב 3 עם אותו הסיפור, ושוב הפסיק אחרי איזה שעה שוב הלכתי לישון..
    בבוקר התעוררתי מציר שקרע אותי טוטאלית וזהו מאז צירים כאלה לא כואבים יותר מדי עד עכשיו..
    אין צורך ללכת להבדק נכון?
16 תגובות
עמוד 1
  • איזו התרגשות זה ממש קרוב אני ילדתי ב- 38+4
  • לא נראה לי להיבדק
    אבל להיות בהיכון

זה לא אמור ללכת ולהעלם ולחזור אחרי שעה
    צירים שהולכים איתם לביה"ח באים כל כמה דקות....
    אני לא מדברת על עוצמת הכאב כי יהיו בנות שיאמרו שלהם לא כאב כלכך כמו שמתארים ואולי התברכת בזה.. אבל ההפרש בינהם - הוא ההמשנה...
    אם זה כל 4-5 דקות זה כבר צירים אמיתיים
    אבל את צריכה לחכות לפחות שעה כדי לדעת שזה זה...

הפקק יצא?

• איזה כיף זה קרוווווווב.

• תודה נסיכות שלי אני אמתין עוד נראה אם זה יתפתח לאנשהו או שלא ומיכלוש הפקק עוד לא יצא..ד"א הוא חייב לצאת?
  • מאמי אני מסכימה עם הבנות תנסי לראות במהלך שעה שלמה מה קורה בהצלחה ולא לשכוח לעדכן

• טלי הוא לא חייב לצאת...
    וואי אני מתרגשת.....

• יואווו אמאל'ה אני בסטרסססססססס ליביייייייייייייייייייייייייייי ענבלללללללללללללללל אני משתגעעעתתת!!!!!
    אולי שייתן לי לפחות את שישי ככה לאכול ארוחת ערב ואז שייצא?? חח
  • את קרובה - בהצלחה
  • מאמי.... בלי לחץ הכל יהיה בסדר....!!!!!!!
    התיק מוכן?
  • לא, הוא לא חייב לצאת
    אבל תיהיי רגועה
    יכול להיות שזה כלום
    ויכול להיות שזה זה...

• וואי מעניין מה זה =-S
    בנתיים אני רושמת לי אותם פה.. האמת שהתיק אפילו עוד לא מוכן איזה הזויה אני חח
  • לכי תכיני לך תיק בינתיים, גם ככה יעבור קצת זמן ותוכלי לראות האם זה ממשיך ומתקדם או מפסיק...

• חיכינו לך אתמול חשבנו שהלכת ללדת

• יוווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!

מותק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזו התרגשות!!!!!!!!!!!!!!

זה קורה עוד מעט!!!!
  • טלי מאמי את קרובההההה...
    איזה כיףףף

/link/link_through/1yg9h-101]
  • טלי

איפה את????
    ילדת????
    מישהי יודעת משהו?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה