דיי!! נמאס לי ממנו כברר!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לבעלי יש הפסקה בכולל מ13:45 עד 14:45 ובזמן הזה אני מדברת איתו (-כמובן שלא כל השעה,כן?? 10 דק'-15 דק')... הבוס בא וראה אותי מדברת בטלפון אז הוא אמר לי:"לא עכשיו, לא עכשיו, רק ב-17:00... אחרי 3 דק' הוא עבר לידי וראה אותי שוב בטלפון מה הוא אומר לי:"את עדיין בטלפון??" אז אמרתי לבעלי:"טוב,אני אדבר איתך כבר..."(בשעה 18:00 כשתחזור הביתה..ממש כבר...) אז אחרי שניתקתי הוא אמר לי:"טוב,תכבי את הפלאפון שלך,תנתקי אותו,ותביאי לי אותו..........(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
33 תגובות
עמוד 1
  • וברור שלא הבנתי לו, כן?! אמרתי לו :"שמואל,די".......
  • מה זה הדבר הזה???
    הוא שפוי?

אני לא יודעת יקירתי איפה את עובדת אבל אפילו בבתי ספר לא מחרימים ניידים. וואו, איזה אדיוט! הצלחת להכעיס אותי...
  • א. תצאי בחוץ אם אפשר ותדברי שם- גם לבעלי יש הפסקה המכולל בערך שעה -שזה מנחה,צהרים וקצת לדבר
    אני דברתי איתו 12 דקות והיתי טוב מאוד מכניסה לבוס אם היה מעיז להעיר
    איזה חוצפן הבוס שלך!!!

ב. אני מקווה שלא נתת לו את הסלולרי...

• תקשיבי הוא פשוט חצוףףףףףףףףףףףףף וואי עצבן אותי.
    אני ממליצה לך בחום לנסות להוציא שמירת הריון וניראה לי כשיש תאומים זה קל יותר
  • עוד משהו קטן- תעמדי על הזכויות שלך
    גם בנוגע לשעות בדיקה שלא אמורות לגרוע מהשכר והוא לא אמור להגיד לך שבגלל זה תשארי יותר מאוחר
    בהתחלה גם ני הערתי לו על זה כי הוא הוריד לי כימי מחלה ואח"כ פתחתי חוק
  • חצוף
  • אילוש - לא נראה לי שיש טעם כ"כ להוציא שמירת הריון בשבוע 10...כאילו לא נראה לי שיש כזה דבר...חח
  • איזה עו"ד הוא? במה הוא מתמחה?
    חצוף כזה!!!! מה זה כאן גנון?!
    אוף עיצבן אותי !!!!

• לנו מוציאים בעבודה דוח נוכחות אז שם באותו יום שעבדתי פחות בגלל בדיקות רשמתי חצי יום בדיקות וזה הספיק לו...
    הבוס שלי לא עד כדי כך
  • מה?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
  • אין אין אני פשוט חייבת לפגוש את הבוס שלך

• laura R- הבעיה זה ששכחתי להביא אישור על הבדיקות דם... אז כאילו אין לו כביכול סיבה למה לא להוריד לי..........

oni- תאמיני לי שזה לא חוויה לפגוש את היצור הזה! למה אסור לדבר? כי הוא לא אוהב.....אבל כשהחבר'ה האחרים שעובדים פה בתוך חדר פנימי ומדברים-הוא לא אומר כלום..... כאילו שהוא לא יודע שהם מדברים........

libiaviv- עו"ד לטימטום וקמצנות!!! כי זה מה שהוא!!!!!!!!!!

• מה, הוא עו"ד????
    אחת מהסיבות שהלכתי ללמוד משפטים זה כדי שלא ירמו אותי בחסות החוק...

• כן, עו"ד...........כל פעם אני לא מבינה איך!!
  • אם תתקשרי למעבדה ותבקשי אישור?
  • laura R-אה,נכון! אני אנסה להתקשר אליהם! תודה!!
  • מגיעה לך הפסקה של חצי שעה ביום
    תבקשי אותה בשעה שבעלך בהפסקה
    ואל תתיחסי לא חסר בוסים דוחים אוטוטו את בחופשת לידה כיפיתתתת

• איזה דוחה ואדיוט ...
    גם לי יש בוס עם שריטה אבל לא כזו...
    מה הוא מדבר אליך כאילו את ילדה בת שש???
    וואי הייתי יוצאת עליו שחבל על הזמן
    מאמי אל תוותרי לו על כלום!!!!
    תדחי כל שעת בדיקה שמגיעה לך כל הפסקה הככככללללל!
    לא מראה לי שתרצי לחזור לשם אחרי הלידה בכל מקרה
    שיהיה המון בהצלחה
    ותנסי לא להתעצבן (עד כמה שזה נשמע לי לא אפשרי כרגע)

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • כך עשו לי מתי עבדתי במוקד של נטויזיון !!!!!!ולא דיברתי עם בעל - התקשרו ממעון להגיד שבת שלי חולה !!!!
    פלאפון תמיד היה על יד -במיוחד שזו משרת אם - ומתקשרים מהגן ואומרים לבת שלך יש חום 40 ..ולא הספקתי להגיד מילה ..באה עליי מנהלת (*****) לוקחת את פלאפון מהיד ומכבה אותו !!!!! בת ****!!!!!!

אמאאאאאאאאאאאא!!!מה עשיתי לה !!!!!!!!!!!!גם כך לא סבלתי לעבוד שם -שנאתי את המקום - אמרתי לפוסטמה הזאת כל מה שחשבתי עליה ועל החברה שלהם!!!!!

לקחתי את דברים -שלחתי אותה ואת נטויזיון להז***!!!!!

ולא חזרתי לעולם!!!!!

אין מילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • יאאא רינקה איזה בת *******. לקחה לך את הפלאפון מהיד?!?!?

HD - יש מצב שהוא מנסה לגרום לך לעזוב?!?! או שהוא תמיד היה כזה שמוק?
  • H.D אני מקווה שזה לא יפחיד אותך-אבל נראה לי שהוא מחפש אותך בסיבוב.
    האמת שלי אם היה אומר לא עכשיו להיות בשיחה היתי כמובן.....ברור שהוא חוצפן וכו' אבל סה"כ "זכותו" כרגע את ברשותו את יותר צריכה אותו מאשר הוא אותך.......(בלי להעליב)במיחוד עכשיו בתקופת ההריון....אל תשכחי שאתם זוג צעיר...עם הריון תאומים...יהיו בעז"ה הוצאות....וזה לא יהיה נעים להזרק לרחוב...בד"כ לא מקבלים עובדים בתקופת ההריון....תחשבי על זה!!!זה לא נעים ומעצבן גם לי היה פעם בוס מעצבן אבל עד שלא מצאתי עבודה אחרת פי 10000 יותר טובה משלו די די השתדלתי לא להרגיז.!!!!
  • laura R- עשיתי בעצתך-היום פיקססו לי את האישור. איך זה עובד? כי אני החתמתי כרטיס בשעה 11... ועם האישור זה כאילו הגעתי ב8 בבוקר,לא?

ETD- גם אם הוא מחפש- הוא לא יכול לפטר אותי......הרי אם אני עובדת "לא טובה" למה החזקת אותי 7 חודשים?! (-עד שהודעתי לך שאני בהריון........)
    אני לא עושה לו את זה בכוונה...אבל פשוט ככה זה יוצא... חוץ מהטלפון אני מתפקדת כמו שצריך.... חלק מהתפקידים שלי זה גם ללכת לדואר להביא דואר (-החלק המרענן שבעבודה) ולפעמים יש קרטונים עם מכתבים שצריך לקחת... (-אני הולכת ברגל לדואר-אין לי רשיון-הליכה של 5-7דק') ואתמול הוא ביקש ממני לקחת את זה......אמרתי לו שזה כבד לי (-תמיד מישהו אחר היה לוקח את זה) אז הוא אומר לי:"כמה זה כבר כבד??" (-ומדובר ב-2 קרטונים!!! לסחוב ביד!! ברגל!!) אז אמרתי לו:"כבד!" איזה חוצפן, הרי אתה יודע שאני בהריון! מה אתה אומר לי לסחוב את זה?!?!?!
  • איזה חוצפן
  • כן....בהחלט לא מתחשב...אני צריכה להיות פה כמו אחת העובדות שצוקחת עליו תמיד ואומרת לו שהוא לא יודע מה הוא עושה,והוא לא מבין כלום..... רק שלי אין את האומץ הזה..............וזה לא אני או האופי שלי.....................

פשוט מעצצצצצצבןןן!!!!!!!!!!!
  • אווף

• תגישי את האישור למי שעושה את המשכורות שתרשום הערה בצד ליד היום הזה ושישלמו לך מלא - זה לא קשור למתי החתמת...

בהצלחה
  • זה הרואה חשבון עושה את זה. לא יושבת אצלנו כאן מישהי במשרד.....
    אני אפקסס לו את זה.......
  • אה,וצריך להגיד לו שזה בדיקות הריון כדי שאני אקבל החזר ולא סתם חצי יום מחלה? (-כדי שהוא יבין שהוא לא צריך להוריד בשכר,לא?)
  • בטח שצריך לומר לו שזה בדיקות הריון. על זה אסור!!!! להם בחוק להוריד!!!!
  • איזה חצוף
  • פחחח ממש יבין........זה ממש מעניין אותו!!

כשאני איחרתי ברבע שעה ביום הראשון של הלימודים כי היה פקוק הוא אומר לי:"לא מעניין אותי שהיה פקקים או תחילת שנה, את צריכה להיות פה ב-8. אז תצאי בשעה 6 מהבית ככה תגיע בזמן".....

לא חוצפן?!?!?!?!?!
  • שיא החוצפן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה