ערכת ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    מה אתן אומרות על ערכות ביוץ ביתיות? הן אמינות?
    אני מתחילה לבדוק מהיום ה12 למחזור ?
2 תגובות
עמוד 1
  • היי,

אני התחלתי לבדוק ישר אחרי שסיימתי עם הגלולות בעזרת בדיקות ביוץ, כי פחדתי שהמחזור שלי לא סדיר... אני ידעתי לבד מתי אני מבייצת, כי הרגשתי, והבדיקות רק אימתו לי את זה...

אם המחזור שלך לא סדיר, את יכולה להיעזר בזה, אך גם תנסי לשים לב להפרשות הצמיגיות ביותר שיהיו לך לפני הביוץ, ושימי לב אם את מרגישה איזה מין כיווץ חזק מאחד הצדדים של הרחם, ואז תדעי שאת מבייצת. לא כל הנשים מרגישות שהן מבייצות, אבל תנסי, אולי את מאלה שמרגישות. בכל אופן, בימים הפוריים שלך תנסי לקיים יחסים עם בעלך כמה שיותר, כדי לא לפספס במקרה...

אני השתמשתי בבדיקות ביוץ ועדיין לא נקלטתי, והפעם החלטתי לא להשתמש בהן...

מאחלת לך המון בהצלחה...
  • אני השתמשתי בהם חודשיים וזה אכן זיהה לי ביוץ
    אך לא נכנסתי להריון.

החודש הזה הלכתי למעקב זקיקים- והרופא שלי אמר לי שהבדיקות אלו לא אמינות בכלל לדבריו: "זו דרך להוציא כסף מיותר מנשים"

אבל תנסי ליתר בטחון, אולי תופתעי
    sarah-85
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה