היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה אתן עושות עם התחתונים שחוזרים מלוכלכים מקקי שלא נוגב כראוי אחרי הגן
15 תגובות
עמוד 1
זורקת לפח
מה שנטלי אמרה
שלבני היה בורח קקי אמרתי בפירוש - פח. היום בבית נייר טואלט בצורת מגבונים לחים וגן הוא פשוט לא עושה מפרינציף . כבר איזה שנתיים וחצי . http://www.holdthatpic.com/
לפח.
אני קונה לו תחתונים משוק רמלה 2 ש"ח כל אחד 100% כותנה .
בדכ אני זורקת לפח אם מתלכלך ולפעמים אני מכבסת ביחד ובמכונה
בהחלט לפח. מאז ומתמיד קניתי תחתונים בסטוקים מהעודפים של דלתא, וזה מציל אותי כל פעם מחדש. בנות, חשבתן שתיגמרו עם עניין התחתונים המלוכלכים עד גיל גמילה? תחשבו שוב טוב... אני לא אתחיל לספר מה קורה לסטוקים של תחתונים אצל בת חמודה ומתוקה בת 12-13-14-15, שמתחילה לקבל מחזור וזה עדיין לא מסודר, ולפעמים בורח ולפעמים סתם היא לא לקחה מספיק פדים באותו היום... [:I
אז אני לא זורקת לפח, אים הם מלוכלכים אני מכבסת עם סבון אסטוניש ומים חמים בשנייה יורד הכל. וכן לצערי גם יותם חוזר כמעט כל יום עם קקי בתחתונים, מה שחסר לי זה כל יום לזרוק תחתון. ואני לא קונה תחתונים בשני שקלים, לא יודעת איפה מוצאים במחיר כזה אצלנו אין
אצלי לא היה מלוכלך בהיסטרה אש שטפתי במים וכיבסתי ויצא כמו חדש אבל ממש טיפה ולא קקי מרוח רק טיפה צבע על התחתונים
זורקת בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
לא תמיד זורקת. תלוי איזה תחתון ותלוי עד כמה מלוכלך. בתקופת הגמילה כששקד היה מפספס קקי, זרקתי לפח. התחתונים היו מהזולים (5 ב-20 ש"ח נחשב זול?). מאז שהוא נגמל התחלתי לקנות לו בוקסרים. עכשיו אם הוא מלכלך אותם בטיפה קקי, אני שוטפת עם מים חמים וסבון ואח"כ לכבייסה (כבר בשטיפה הכל יורד). ומדובר בבוקסרים לא זולים בכלל, של דלתא.
------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
בדיוק אתמול זרקתי לפח.
זורקת לפח
לשים את התחתון מתחת לזרם חזק של המיים קודם כל..ואחרי זה למכונת כביסה אני התיישתי מללמד את דן לנגב את התחת , ופשוט לימדתי אותו לעשות קקי בבית