משפחתי וחיות אחרות - 2 שאלות דחופות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1) אורי הציק לחתולה שעמדה והתלקקה, אז היא "הרביצה" לו עם הכף שלה, והוא נשרט וירד לו מלא דם. ניקיתי לו את השריטה ושמתי מלא פולידין - וחבשתי. זה מסוכן? הוא צריך גם חיסון (הוא עדיין מחוסן לטטנוס, אבל אולי צריך משהו אחר?)? החתולה בעיקרון בחצר, אבל אנחנו דואגים לה ולפעמים היא ישנה בפנים ולא בחצר. בעיקרון, היא מטופלת.
    2) יש לי מלא מלא מלא (!!!) נמלים על השיש!!!!! הקטנטנות השחורות האלה... זה מגעיל!!!!!!
    מה עושים????????????
    אין שאריות של אוכל על השיש או כלים מלוכלכים, אני יכולה להעביר סמרטוט בבוקר, וכשאחזור מהעבודה - הן שוב יהיו שם, בהמוניהן!!!!!! איזה גועל!!!!!!!!
    אני כל היום עם הסמרטוט ביד, מנגבת נמלים!!!!!!!
    מה עושים???????????
    יש לציין שמכיוון שהן רק על השיש, אני לא יכולה לרסס, כי אוי ואבוי אם הריסוס יבוא על אוכל או על משטח שבו מכינים אוכל, או על כלי אוכל.
    עצות?... מישהי?... אני כבר נואשת....
13 תגובות
עמוד 1
  • קרה גם לנו .אז בעלי הסתכל ובחן לאן הם הולכות , בטח יש להן בית איפה שהוא.. בדכ זה חור בין הקיר לשיש. מה שעושים סותמים להם עם סיליקון
  • לנמלים k2000 מרסס בלי ריח
    וגם לעקוב אחרי הנמלים
  • אני נותנת להן להתאסף ואז מסתכלת מאיפה הן מגיעות , הן מוצאות כל אפשרות קטנטנה להיכנס
    ואז מרססת K500 עם הפס הלבן , עושה פלאים
    אחרי הריסוס נשאר פס לבן והן לא מצליחות לעבור אותו , בדרך כלל הפס נשאר לפחות שבועות אם זה מקום שאנחנו לא דורכים עליו
  • קודם כל הנמלים- הן לא סובלות ריח של ציפורן. תתחני ותפזרי על השיש ותוך כמה ימים הם נעלמות..
    לגבי אורי, אם הפצע לא התנפח או לא נראה מזוהם, אין שום סיבה ללכת לרופא. אולי להסביר לו פשוט לא להציק לחתולה?

• אנחנו עשינו ריסוס כי לא עזר כלום
    פיניתי את כל השיש מהדברים וריססנו
    ואין נמלים ב"ה
    האמת שכל שנה אני מזמינה ריסוס בבית פרטי זה בעיה
    ג'וקים נמלים חופשי מיסתובבים להם
    ובאמת אחריי ריסוס אין כלום
  • תודה על הטיפים, בנות.
    התקשרתי לחברה שלי (אחות ט. חלב בקופ"ח) והיא אמרה שאם זה לא מתנפח ומפסיק בהדרגה לדמם, אז לא צריך לבוא. בין כה וכה הוא מחוסן לטטנוס, וכלבת אין חשש, כי בעקרון היא חתולת בית.
    קליפסו יקירתי, אם היית יודעת כמה פעמים ניסיתי להסביר לשניהם (לאורי - לא להציק לחתולה ולחתולה - לא להכות את אורי) לא להתעסק אחד עם השניה, היית מבינה... (או מתפוצצת מצחוק, במקביל) זה לא הולך. השניים האלה נועדו להצקה ולהכאה. עצוב.
    בקשר לנמלים - הטיפ עם הציפורן נשמע לי גאוני ממש!
    ואני גם אנסה לעקוב אחריהן ולסתום להן את החור. אוף! מעצבן!!
  • לגבי אורי- אני רואה שכבר התייעצת
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • חחחחחחחחחח

• נמלים
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • קליפסו (איזה שם גאוני)
  • חי חי... קליפסו, בדיוק אותה דרך מחשבה...
    הבוקר כבר נשברתי וריססתי, עם אחד מה - k שהיה לי (200? 300? 500??... לא זוכרת).
    מגעילות! מקווה שזה יעזור!
  • ראיתי שנשברת מול עדת נמלים....קטן עלייך
  • מתוקונת 29 (אה.. אורטל, נכון?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה