שבורה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני מרוסקת,‏ כבר כמה ימים שאני עם כאבי גרון,‏ אוזניים,‏ ראש,‏ התפתח לחום גבוה,‏ כאבי שרירים,בחילות,והקאות...אתמול בערב הלכתי למר"מ -‏ וירוס מהגרון (לא ממש נראה לי שהיא ידעה מה היא אומרת אבל לא משנה) שלחה אותי למיון לקבל נוזלים ולעשות אולט' לא הלכתי לא הייתי מסוגלת לעזוב את הילדים,‏ היום החום טיפה ירד ויצאו לי פצעים בפה או בגרון או בלשון אין לי מושג,‏ הכל כואב לי ורע לי,‏ מותשת ושבורה...בנוסף פעם ראשונה מזה שנים שאני לא הולכת לאסיפת הורים שלחתי את בעלי,‏ עכשיו לבד בבית עם הילדים שוכבת בחדר ובוכה פשוט בוכה,‏ אין לי טיפה של כוח בגוף....מישהי מכירה "תרופת סבתא" או משהו כזה שיכול לעזור?! גם חיבוק יעזור
13 תגובות
עמוד 1

• אני בדיוק יוצאת מכזה וירוס... רק בלי ההקאות.
    יש תרופות מקלות. תבררי מה מותר לך בהריון. לקחתי סירופ לשיעול, סטרפסילס, אקמול... נסי אקמול צינון. בשביל הפצעים בפה שמעתי שטוב לשים טחינה גולמית. מוכרים גם מדבקות מיוחדות שמדביקים על הפצע בפה וזה מטפל בו ומקל. המדבקה מתמוססת לבד. הלוואי תרגישי טוב מהר!!!!
  • תרגישי טוב יקרתי

תשתי הרבה הרבה חלב עם דבש

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אוי ממי תרגישי טוב יקירתי
    בהחלט נשמע לא נעים בכלל

• תרגישי טוב מתוקה!

אני הייתי חולה לפני שבוע...

אחרי שניסיתי לגרגר עם מי מלח ולשצות המון תה עם לימון ודבש שום דבר לא עזר פדוט נברתי ולקחתי 2 כדורי אופטלגין (כל יום אחד) וזה עזר פלאים. הזעתי מלא והכל יצא.

תרגישי טוב

• תודה בנות,‏ בעלי חזר והביא אוכל הכריח אותי לאכול (ללא ממש הצלחתי) מקווה ללילה רגוע עד כמה שאפשר
  • מאמי תקליקי בגוגל "תרופות סבתא" יש אתר מדהים עם פתרונות טבעיים להכל
    תהיי חזקה ותרגישי טוב

• קודם כעל תאגישי טוב!!!

אני יודעת שגרביים עם חומץ מורידים חום מהר,תנסי

לגביי תרופות אקמול אפשר בהריון. כל תרופה אחרת תתייעצי עם רופא!

הכי חשוב תשתי הרבה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה