תשע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תשעעעעעעעעעעע
    אני לא מאמינה שהגעתי לזה מצידי כבר ללדת פשוט אין לי כוח יותר ואני מעולפת וגמורה.
    מחר זריקה אחרונה סוף סוף - האמת שהיום הייתי אצל הרופא וממש התחננתי לפניו שייתן אישור לוותר עליה ואמר שאפשר אבל עדיף שתינוקי יגדל עוד טיפה מכיוון שהוא קטן.
    ועכשיו קצת חפירה:
    לפני שבועיים בערך סיפרתי ששלחו אותי למעקב לרופא להריון בסיכון בגלל מצבי ותינוקי הקטן וזה עבר על כל הסקירות והאולטרסאונדים שעשיתי (אני עושה כל שבועיים שלושה) ואמר שעד היום לא נעשתה מדידה של כל העצמות הארוכות ומכיוון שעלה חדש שהעצמות הירכיים קצת מהממוצע בקיצור עשינו עוד שקירה מכוונת בשבוע שעבר וההעצמות הארוכות לא ירדו מתחת לאחוזון שזה כבר טוב אבל המשקל צנח מאחוזון 16 לאחוזון תשע ושלח אותי חזרה לרופא הריון בסיכון - מחר יש לי תור אליוץ מפה לשם היום הייתי אצל הרופא שלי כדי לראות תוצאות של בדיקות והוא עבר גם על הניירת מהסקירה ואמר שחייבים לעקוב אחרי המשקל ואם זה יורד לאחוזון 5 יצטרכו ליילד אותי
5 תגובות
עמוד 1
  • שיעבורו בקלות השבועות הקרובים,‏ ושתיהיה לך לידה בזמנה ‏,‏ תקינה וקלה ושתחזרי הביתה בידיים מלאות באושר
    ,‏ עוד קצת סבלנות יקירה
  • מאמי הכל קורה לטובה. אם יצטרכו לזרז, אז שיזרזו... העיקר שתצאי בידיים מלאות ומאושרת!!!
    כמובן שאני מאחלת לך לידה קלה ותקינה בזמן הנכון
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אוף שיגעו אותי היום לגמרי בקופת חולים מרוב שטרטרו אותי כבר לא הלכתי לעבודה הזדמנות טובה לנוח טיפה
  • אוטוטו ואת תיהיה אחרי
    שתיהיה לך לידה קלה

• תודה בנות אמן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה