אני לא מפסיקה לבכות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פיטרו את בעלי מעבודה אתמול אנחנו פשוט לא יודעים מה לעשות ואני גם לא עובדת יש לנו ילדה בת 10 חודשים, כל הורדות שלנו חזרו כי הוא עוד לא קיבל משכורת, והוא גם בעצמו לא יודע מה יקבל, הוא היה אמור לקבל ב 10 ולא קיבל , כל ההורדות שלנו חזרו , אנחנו במינוס מטורף - חריגה.איך אנחנו ניצא מזה אין לי מושג, מהבנק לא הפסיקו להתקשר, אני רק בוכה ורבתי עם בעלי ומהצהריים אנחנו לא מדברים.
    אין לנו חסכונות ולא כלום לא הצלחנו לחסוך שקל
    בנות אני זקוקה לחיבוק.
12 תגובות
עמוד 1

• אוי מתוקה,

באמת מצב קשה אבל כל עוד אתם בריאים והכח בסדר אני מאמינה שהפתרונות יבואו. זה הלם ראשוני, טבעי ומובן ואחר כך לאט לאט תתחילו לחשוב ותמצאו פתרון.

אם הפיטורין של בעלך לא חוקיים תפנו בדחיפות לארגון קו לעובד הם עוזרים. הכי חשוב עכשיו זה לא לריב אלא להישאר מאוחדים ומלוכדים.

אני בטוחה שהכל יהיה בסדר אצלכם
  • מתוקה שולחת לך המון חיבוקים

• באמת מצב נורא לא נעים.
    אבל תבדקו באמת את סיבת הפיטורין ומה הזכויות שמגיעות לבעלך.
    למה הוא לא קיבל את המשכורת?! גם אם פוטר, זו לא סיבה....
    אולי מגיעה לו אבטלה, בינתיים עד שאין לו עבודה.
    וגם לפי החוק, גם כשמפטרים אמורים להודיע לםחות שבועיים מראש, תלוי בוותק.

• דוק
  • דבר ראשון, קבלי
    [URL=http://www.glittergraphictext.com]

• היי מאמי מאיפה אתם בארץ? ולמה את לא עובדת? אני יצאתי לעבוד שדיאנה היית בת 9 חודשים כי ראיתי שלא נוכל לחיות רק ממשכורת אחת כי רק השכירות כאן זה 1700 כול חודש וטיטולים לפחות 300 שח בחודש (שהיא הייתה בת 9 חודשים עכשו פחות הוצאות של טיטולים ואין מטרנה) וגם מטרנה הייתי קונה ישר 4 קופסאות לחודש שזה 200 שח בערך.. אז יצאתי לעבוד והילדה בפעוטון פרטי שלפעוטון אני משלמת 1700 כול חודש ואני עובדת 12 שעות ביום שבוע בקרים ושבוע לילות אכן זה נורא קשה אבל אין מה לעשות מאמי חייבים לעבוד.. תנסי למצוא משהו לעצמך..ובעלך שיחפש בנתיים עבודה חילופית..לא מגיע לו פיצויים?

• לעניין האיחור בתשלום הייתי ממליצה לכם לפנות לבי"ד שאתם שייכים לו ולהגיש תביעה הוא יקבל פיצויי הלנה

לעניין העבודה זה קשה
    אבל יקבל אבטלה וימצא מקום טוב

בהצלחה!

אה ואל תריבי איתו הוא בטח מרגיש חרא גם ככה....

• אוי נשמה - איזה מצב נאחס!!! אבל למה לא קיבל משכורת ב - 10? זו הלנת שכר - הוא יכול לתבוע אותם. וןמה עם פיצויים שלו? זו גם עילה לתביעה!!!!

תתקשרו לשם ותבררו......

קבלי המון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה