שאלת השאלות - מה הייתן עושות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז הנה זה בא - השאלה שידעתי שאשאל

8 תגובות
עמוד 1
  • מאמי, לאור כל מה שהיה בינכן, יפה שהיא באה, ומשקיעה בנכד שלה.
    ורוב ההצקות שלה הן "רגילות", גם חמותי כשהגיע לביקור נתנה לי "טיפים" בדרך שלה שמאוד הציקו לי.
    אל תקחי ללב. מקסימום תהנהני ותעשי איך שאת חושבת לנכון.
  • בדיוק כמו שעשית
    הייתי מבקשת מבעלי שידבר עם אמא שלו
    ומסבירה לו את המצב מצידי.
    דוק
  • אני יגיד לך תאמת כל מישהי שהיא אימא פתאום תתן לך "המלצות" בעיקר המבוגרותתת את תשמעי הרבה למה ככה ולמה לא ככה... אל תאשימי את חמותך בלבד זה כולן....

ובקשר למתנות

/link/link_through/1yg9h-101]
  • תגידי תודה
    אצלי זה אותו הדבר רק בלי המתנות
    אני עדיין חושבת שהיא מחכה לבריתה

• שנייה תני לי להבין את מניקה הנקה מלאה? או שאת נותנת תמ"ל?
    כי הנקה ותמ"ל זה שונה לגמרי
    תמ"ל את יכולה להביא כל 3 שעות בדיוק את יודעת בדיוק מה התינוק אוכל ואת רמת השביעות כמעט
    להפך לגמרי מההנקה כי בהנקה כל הזמן שהילד דורש את צריכה להביא !!!!

• אצלי הכל תלוי איך זה נאמר..
    חמותי שתחיה, מעירה בעדינות וממש ממש נותנת לי את כל הכבוד כאמא שיודעת מה מציק לתינוק שלה..
    היא לפעמים מחזיקה את אמונה ואמונה בוכה והיא אומרת לי- היא כנראה מרגישה שזו לא אמא שלה.. ומחזירה לי.
    ואמונה באמת נרגעת עליי.
    הדור המבוגר הזה חייב להרפות ולהפסיק לחשוב שהם יודעים הכל!! זה יכול לחרפן.

במקרה הספציפי הזה הייתי מניקה מן הסתם כי אני לא נוקשה בזמני הנקה..
    מתי שאמונה רעבה אני מאכילה אותה..אני קודם מבררת שהבכי נבע מרעב ולא מחיתול או עייפות או משהו אחר,
    ואם אני רואה שהיא בכ"ז רעבה- ברור שאני מאכילה אותה.
    כי יועצת הנקה אמרה לי פעם- בהנקה לא מסתכלים על השעון!! ואני בד"כ באמת לא זוכרת בדיוק מתי פעם אחרונה היא אכלה.

אתמול היא אכלה כמעט כל שעתיים, לבריאות!!

חוצמזה שבחלב שלנו יש משהו שמרגיע אותם, כך שגם אם הוא לא רעב ומשהו מציק לו או שהוא עייף או כואבת לו הבטן, הוא יירגע עם האוכל..
    אני לא אומרת עכשיו להניק 24 שעות, שיהיה מחובר..
    אבל אני יותר זורמת.
    אם לך נוח ונכנסתם לשגרה כזו של כל 3 שעות בדיוק אז סבבה!!
  • פיתוש אני מתה עליךךךך

• אני לא דוגלת בהקפדה על זמני הנקה בגיל כזה קטן...
    מאמינה שבכל זמן שהילד צריך, לתת לו...
    לקראת גיל שלושה חודשים הם מתחילים לסדר את הזמנים יותר טוב
    בכל מקרה, לסבתות תמיד יש דיעות של פעם... כמו "החלב שלך לא מספיק לו", "הוא רעב" "קר לו" "חם לו" וכו'... אל תקחי ללב, הן חייבות לומר משהו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה