-
אין מה לעשות טעות שניראה לי כולנו עברנו עד שלמדנו את סוגי הבכי של הילד שלנו...
אז ככה נתחיל בזה שאם הוא מתעורר לפני זמן האכלה ובוכה יש כמה סיבות: טיטול מלוכלך/חם או קר לו/ רוצה חום ואהבה/ משעמם לו/משהו הבהיל אותו/ גזים
קודם תבדקי מה מפריע לילד שלך...תתחילי מטיטול תרימי תראי אם הוא קר או חם בגוף אם הוא קר תחממי אותו עם גופך או להפך תורידי לו שכבה של בגדים... אם הוא רוצה חום ואהבה חבקי אותו בצורת ערסל ולכי איתו בבית... אם משעמם לו תנסי לקשקש איתו להראות לו דברים צבעוניים מוזיקה ברקע אולי טלויזיה (את שיאל זה נורא הרגיע בחודש הראשון)..אם כל אלה לא עובדים (עניין של 10 דקות לבדוק את כל האפשריות) אז הוא רעב אין מה לעשות תינוק יונק הוא יונק מתי שבא לו זה לא בקבוק שמשביע אותו ל3-4 אפילו 6 שעות... לפעמים לא היה מספיק חלב או שהחלב היה דליל מידי ולא עתיר שומנים....
לפי כך ובהתאם לזאת
/link/link_through/1yg9h-101]
-
ברור, התכוונתי שאני נכנעת ונותנת בקבוק אחרי שבדקתי טיטול,
טיילתי עירסלתי ליטפתי שרתי וכו'
-
אז כניראה שהוא באמת רעב הנקה זה לא מדע מדויק גם אם את שואבת ונותנת 60 סיסי בבקבוק יכול להיות שאחרי שעה הוא שוב ירצה כי שוב לא תמיד החלב שלך רבוי בשומנים ויכול להיות שהוא דליל... תנסי להעשיר את החלב..תאכלי חילבה של תימנים זה עושה פלאים לחלב יש בו הכל את כל הויטמינים והמינרלים שנהוראי זקוק להם..אפילו בטיפת חלב ממליצים על זה...שתי המון מים קחי תוספי מזון ברזל ויטמין C... סיבים תזונתיים..תאכלי הרבה בשר אדום כבד בעיקר זה יעשיר את החלב שלך ויתן בו שומנים שישביעו את נהוראי יותר....
הכי טוב שתכיני לך תפריט מסודר ומגווון מה לאכול מתי ובאיזה כמות..שתי כל 15 דקות כוס מים וקחי כל בוקר תוספי מזון... סיבים תזונתיים אין להם טעם וריח תערבבי עם המים שאת שותה....
ואם כל זה לא יעזור את תמיד יכולה לתת תוספת של 20-30 סיסי מטרנה אחרי ההנקה כך שהוא יהיה שבע ומרוצה ל3 שעות שלמות
/link/link_through/1yg9h-101]
-
המממממ...
בדיוק היום דנתי עם עצמי בנושא הזה
כי ביומיים האחרונים זה מה שקורה אצלי עם מתן
הוא בוכה מסיבה לא ברורה
אני ניסיתי הכל וכשלא הלך נכנעתי ונתתי לו לאכול
ואח"כ הצטערתי זה אמנם הרגיע אותו אבל שיבש את כל
הארוחות אח"כ וגם הוא לא אכל טוב כי לא היה באמת רעב.
דוק
-
ממי בדיוק כתבתי לך בשרשור הקודם
הוא עוד קטן, אין לו זמנים, אין סדר בהאכלה וכן לפעמים משתבש יום שלם בגלל "טעות" בהבנה
-
מאמוש, (אני נכנסת לרגע.. לפורום.. חייבת לעוף לעבודה
-
יווווווווווווווווו... איך זה מחזיר אותי ללפני 3 שנים... מטורף!!
-
שירה מאמי את תמשכי אותו בארוחות!!!
-
אני מקפידה על זמנים כדי ליצור סדר וגם כדי שיאכל את הארוחה כמו שצריך
בחצי שעה הזאת אני מחזיקה אותו על פרק כף היד ומרגיעה אותו
תמיד הוא נרגע לי ואז אני נותנת והוא אוכל יפה את כל הבקבוק
ועולה במשקל יופי! טפו טפו!
-
אני חושבת וככה הסבירו לי,שכל עוד יונקים, אין כלכך זמנים קבועים של האכלה...
אי אפשר לדעת בצורה כמותית כמה אכל, האם יצא מספיק, האם זה רק מציצה ולא יניקה
ולכן הציצי תמיד בהיכון, בשלוף...
אני רואה שהיא רעבה, נותנת, אם היא בוכה בעודה מוצצת, זה לא זה וכנראה זה גזים או פינוק....