אוףףף מה זה יכול להיות??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות, אנחנו מנסים כבר כמה חודשים להיכנס להריון שלישי וכרגיל זה לא בא לנו הכי בקלות...
    החודש הייתה לי הרגשה שפספסתי את הביוץ אבל מאז ששכבנו יש לי מיחושים באיזור הרחם והשחלות..זה מציק לי... מוזר...
    בנוסף יש לי גם הפרשות מוגזמות גם ריח לר נעים במיוחד אבל זה גם לא נראה כמו פטריה...
    האם מישהי חוותה כטלו תופעות וגילתה שמדובר בהריון? אני יודעת שכל אחת זה אחרת אבל עדיין...
    אני צריכה לבדוק רק בעוד שבוע ובינתיים ההמתנה משגעת אותי...
3 תגובות
עמוד 1
  • הכל אפשרי
    יכול להיות שמדובר בהריון ויכול להיות שלא
    לכל אחת יש תופעות אחרות לכן לא ניתן לדעת לבטח
    הפרשות עם ריח לא נעים בדרך כלל מעיד על פיטריה, ההפרשות המלוות את ההריון בלי ריח
    תצטרכי להתאזר בסבלנות

• היי,
    גם אנחנו בנסיונות לשלישי אז קודם כל שיהיה לנו בהצלחה

לגבי ההפרשות, אני חושבת שאת צריכה לעשות בדיקת שתן כי זה נשמע כמו דלקת (אם ההפרשות מוגזמות).
    מתי את אמורה לקבל? או יותר נכון "לא" לקבל
  • כן, בהצלחה לכולנוווו...
    אני אבדוק את עניין הפטריה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה