אז נגמר המתח:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הפסיקו כאבי הבטן לא היו הפרשות ואני כבר חשבתי: אולי הפעם? אבל לא!!!
    קמתי בלילה לשירותים ובניגוב ראיתי את ההפרשות הכהות לפני המחזור. הלכתי לישון מבואסת קמתי בבוקר ושוב אין טיפת דם על התחתונית אבל השמחה היתה מוקדמת ! היה דם כהה בניגוב. אז אפשר להספיד עוד חודש או ליתר דיוק 45 ימים. לפחות מקלוני הביוץ מדייקים מאוד- בדיוק אחרי 14 יום מהביוץ הגיע המחזור!
    הכי באסה שהייתי אמורה ללכת לעשות פרופיל הורמונאלי ביום השלישי למחזור וזה יוצא יום שבת! מה לעשות?

רעות
9 תגובות
עמוד 1
  • אוי מאמי ואני בדיוק רשמתי לך הודעה על ההודעה הקודמת שלך...

אני מזה מצטערת לשמוע יקירתי..

תני לעצמך את היום הזה לעצב ולכל מה שאת רוצה להרגיש, העיקר שתוציאי החוצה הכל, ומחר תתעוררי חדשה ומוכנה לחודש חדש!!!
    וואי, אני כותבת לך הודעה ובדיוק מישהו בחוץ מתאמן על תקיעת שופר... איזה הזוייייייייי
    יהיה בסדר מאמי, כולנו איתך, ואת עוד תצחקי על הימים ה״נוראים״ האלה מבטיחה לך!!!

• תהיי חזקה, אנחנו פה בשביל לעודד אותך
  • לא נורא מאמי חודש חדש התחיל לו תתעודדי
    את הבדיקה את יכולה ללכת לעשות ביום א זה בסדר
  • הי יקירה,
    הצטערתי לשמוע... ואני מאחלת לכם בקרוב שהמאמצים האלו יצליחו לכם, ושתבשרי לנו את הדבר שאנחנו כ"כ רוצות לשמוע בשבילך!
    נשיקות ו-
    יפעת.
  • תודה לכולכן,
    למרות שאני כבר ממש רוצה את זה , אני באמת בסדר! אני פשוט מקווה שזה יגיע בקרוב וטבעי...... מקווה בשביל כולנו

רעות
  • רעות יקירה
    מבינה אותך מאוד,
    תהיי חזקה

גם אותי שלחו לבדיקות דם ביום השלישי של מחזור ואפשר לעשות אותם ביום הרביעי (כך שאת יכולה ללכת ביום ראשון)

sarah-85
  • לא נורא בובה
    התחלה חדשה

• תלכי ביום ראשון.
    פרופיל הורמונלי עושים ביום 3-5 למחזור

• יום ראשון זה מעולה, תודה:)

רעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה