היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מצטערת אבל... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חולה עליך, הדסק'ה! הפלת אותי עם הניסוח הזה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח העיקר שיהיה חג שמח ושנה טובה ומתוקה!!! (ומועדים לשמחה וששון!)
מקבלת את הגזירה
וטו
למדתי לחיות בשלום עם גזרות פחות טובות
מילנה - ובעלך לא רוצה להיות עם המשפחה שלו? הוא פשוט מקבל את זה?
לי פשוט הרבה יותר בא לי להיות עם המשפחה שלי. גם אצלנו יש הבדל עצום - ההורים שלי דתיים וההורים של יאיר לא. אצלנו פסח זה פסח וראש השנה זה ראש השנה.. בד"כ אנחנו אמורים לעשות שנה שנה - בשנה שעברה ניצן חלה בוירוס שתקף לו את המערכת החיסונית ובעצם לא היתה לו מערכת חיסונית- אז לא יצאנו מהבית
כן הוא די מקבל את זה... ביום שלמחרת הערב חג, אנחנו הולכים להורים שלו. הוא פשוט מבין ואף פעם לא הפריע לו. נראה לי שגם ההורים שלו מבינים, בעיקר בגלל ימי ההולדת. במשפחה שלנו ושלהם כבוד למבוגרים זה משהו שנורא חשוב!!! למשל כששקד נולד, חמי היה אמור להיות הסנדק, הוא העביר את הזכות לסבא שלי, בגלל שהוא הכי מבוגר בשתי המשפחות שלנו, להם לא נשארו סבים. וחוץ מזה- אצל ההורים שלו החג מתחיל באוכל (המון אוכל), מלווה ביין, כעבור 40 דקות הכל נגמר ואבא שלו נשפך לישון מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
הדסקה - אני הודעתי חד משמעית שאני אם ההורים שלי החג
אצלנו זה בדיוק כמו אצלכם, לבעלי אין סבלנות לשמור את החגים האלו, והשנה זה 4 ימים
לי יש פתרון מעולה! אני תמיד עובדת ערב חג כדי לחסוך את כל עניין האי נעימות.....בעלי הולך עם הילדים לסבתא שלו ולהורים שלי ארוחת צהריים למחרת- כולם כבר התרגלו! עד לפני כמה שנים עד שמצאתי את הפתרון הזה היינו הולכים לשתי המשפחות- להורים שלי ארוחה מוקדמת ולמשפחה של בעלי ארוחה מאוחרת כמיטב המסורת- היינו מגיעים אי שם באמצע הברכות לקראת האוכל
אצלנו זה בתורות וזה ממש חקוק בסלע. לא מתעסקת עם זה, ולא פותחת תיבות פנדורה... האמת שהייתי מתה לעשות אצל ההורים שלי השנה כי זה 3 ימים!! (אנחנו דתיים אז זה אומר שנשארים לישון), וההורים שלי גרים במרחק הליכה מהבית שלנו אז זה הרבה יותר נוח מלהתארח אצל חמותי (המקסימה- כן?) עם עוד מיליון אנשים ובלי טיפת שקט ופרטיות. אבל... אני אפילו לא מעלה את הרעיון.
מיכל
עושים שנה-שנה. לי לא משנה במיוחד איפה לחגוג, כיף לי גם עם המשפחה שלי וגם עם שלו.
~ יולי ~
אצלנו זה בדרך כלל - פסח אצל בעלי וראש השנה אצלי...
שנה שעברה יצא שפסח עשינו דווקא אצלנו, ולכן ערב ראש השנה כנראה "נחגוג" עם המשפחה של בעלי...
בד"כ אני "מקבלת" את הגזירה, אבל המקרה שלך נראה חריג... זה באמת מבאס שהמשפחה המורחבת שלך עושה יחד ואת לא איתם "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אנחנו כל חג עם המישפחה שלי למזלי אין ויכוח ביכלל כי ההורים שלו גרושים
יש ברירה?
בהחלה שהתחתנו כל החגים היו אצל ההורים של בעלי עד שחמותי אמרה שראש השנה היא לא מארחת אז נשארה רק אמא שלי
תשמעו , כמעט בכל חגי ישראל יש חג ראשון ושני ... לדעתי אלוהים המציא את זה בשביל שלום בית
אצלי אין את הבעיה הזאת. אני הולכת בכיף להתארח אצל הורים של בעלי כמו אצל הורים שלי
אצלי כמעט ואין את הבעיה הזו ראש השנה ופסח עם המשפחה שלי למעט מקרה מיוחד שפסח האחרון אימא שלי לא יכלה לבטל אז נסענו למשפחה שלו ועשינו סדר קיבוצי
אצלי זה לא משנה, בשני הצדדים אני נהניית, אין לנו סדר קבוע, מי שמזמין ראשון מרוויח אותנו
אצלינו אני קובעת ובעלי פשוט מודיע להורים שלו מה החלטתי וזורם איתי...חלומי
זה מתחלק אצלנו כל חג ראש השנה הזה אנחנו בבית החדש שלנו עם המשפחה של בעלי כי שנה שעברה עשינו ראש השנה אצל הוריי וסוכות אנחנו נעשה אצל ההורים שלי