מנשא בייביביורן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי יכולה להמליץ לי על הדגם שהיא קנתה וכמה הוא עלה לה?
    יש הרבה דגמים ואין לי מושג מה טוב יותר ומה פחות.....

תודה!!!

19 תגובות
עמוד 1
  • קניתי סינרג'י מנטלי חדש דנדש ב500 ש"ח
    אני מאוד מאוד מאוד מרוצה

תכלס אם הייתי קונה מהחנות הייתי קונה אקטיב - לא רואה הבדל עצום ביניהם (אומרים שהסינרג'י אוורירי - אבל תאמיני לי נועם מזיעה יופי בפנים)

• סינרג'י - מעולה.
    אם יש לך חברות בארה"ב תבקשי שישלחו כי כאן עולה מאד מאד יקר!! בסביבות ה 900-800 ש"ח

יש לי גם את הארגו (ERGO) אבל הוא טוב לשימוש מגיל 4 חודשים ומעלה ועד ..... אורי בן כמעט שלוש ואני עדיין דוחסת אותו בפנים! למנשא הזה יש אלטרנטיבה זולה יותר בארץ (יאמו)
  • מישהי שמעה על הלופיקס?
  • לא.... אבל אפשר לחטט באינטרנט ולמצוא דברים עליו
  • אני חיטטתי והלכתי לראות במו עייני והתלהבתי לאללה - שווה! קונה אותו כשאני אלד
  • מעולה

• אז תסתכלי באינטרנט על הלופיקס - מגניב ולא מסובך
  • עד איזה משקל אפשר להשתמש בו?
    אני לא הכי אוהבת את אלו...
  • בייביבורן אקטיב
    הוא עד 12 קילו

• אין לי מושג
  • ראי מצ"ב אתר עם פרטים - http://www.boten.co.il/index.asp?product=1&id=1862499

עד 15 ק"ג
  • אז מעולה.
    שוב פעם, אני אישית לא אוהבת את הסוג הזה, יותר מתחברת לדמויי ילקוט (בייביביורן, ארגו, יאמו).
    תנסי אותו לפני שאת קונה. תוודאי שנוח לך.
    אני ממש חורשת על המנשאים שלי.
    לקניות רק עם מנשא. טיולים על הכלבים במנשא, לנקות את הבית ואמילי לא רגועה - למנשא. הקיצר אני חורשת על המנשא
  • אני אנסה אחרי הלידה עם הילדה ונראה אם יהיה נוח לי. אם לא אז אחפש משהו אחר
  • מעולה העיקר שתנסי אותו לפני הקנייה
    תראי שלא כואב לך בגב (תלכי בחנות כמה דקות טובות איתו), שעוברינה רגועה, שנוח ללבוש אותו והכי חשוב שנוח להכניס ולהוציא את עוברינה משם.

• צודקת - אני אנסה
  • ברור שסינרגי הדה בסט

• בייבי ביורן ס'ינרג'י- נחשב הכי טוב
    זה מה שיש לי.
    תמיכה מעולה לגב, עד 12 קילו, בד נושם...
    קל ונוח....

• מה עם מחיר? בשמיים או סביר?
  • לי יש את הדגם אוריגינל .. מאוד מרוצה מאוד נוח, תמר מאושרת ונינחוה בו.. והאמת עוד לא כבד לי.... עולה 500 ש"ח

האקטיב עם התמיכה לגב עולה 700 בערך והסינרגי' 990

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה