אני מרגישה שזה מגיע .... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות
    כפי שציפיתי המחזור כנראה מגיע לו , אני אמורה לקבל סופש ואני כבר מרגישה לחץ בבטן תחתונה יש לי הפרשות לבנות צהבהבות כמו לפני מחזור
    יש גודש בחזה כבר כמה ימים ואני מבינה שכמו שציפיתי גם החודש אין עוברונציק קטנציק.

זה החודש השישי שאנחנו מנסים מאז שהספקנו גלולות ואני מאוד מקווה שבקרוב תבקר אותי המתוקה

אני גם מחכה בקוצר רוח לבדיקת זרע חוזרת של בעלי , אמרו לו שבגלל שזו בדיקה חוזרת לוקח 10 ימים לקבל תשובה אז אנחנו מחכים

יאללה מתי כבר יהיו יותר חדשות טובות

הלן
18 תגובות
עמוד 1
  • יקירתי,
    ברור שלא צריך לפתח ציפיות, אבל את מכירה כבר את המשפט בע"פ: עד שלא מקבלים מחזור, זה לא אומר כלום! והרבה מהתופעות שיש בתחילת היריון יש גם לפני מחזור (ככה אומרים, לי אין מושג ירוק ).

יקירתי, מאחלת לכם שאם לא הפעם אז בקרוב מאוד תגיע ה- לביקור!!!
    סופ"ש מושלם שיהיה לכם,
    יפעת.
  • אסור להספיד עד שהמחזור מגיע!
    באמת הגיע הזמן לקצת בשורות טובות..... מה יהיה עם הפורום שלנו? הבנות כל כך אוהבות אותו שהן לא רוצות לעזוב. וואווו, הלוואי הלוואי שבקרוב נשמע בשורות טובות...
    לא להתייאש !!!!

רעות
  • הלן, אני מבינה את האכזבה שלך....
    אף אחד לא יודע מתי יגיעו בשורות טובות, אבל כל יום שעובר מקרב אותך אליהן....
    סופ"ש מקסים !!!
    תבלי עם בעלך, ותאגרי כוחות לחודש חדש ומוצלח יותר
  • יכול להיות שאתן צודקות אלא שבחלק מהימים הפוריים לא קיימנו יחסים כי בעלי היה צריך להתנזר בשביל הבדיקה מה שגם שאני לא בטוהח שהם היו הפוריים חחחחחח
    אני לא מצליחה לזהות את הביוץ אצלי בכלל....אין הפרשות אין כאבים אין כלום
    אז רק לפי החישוב אני מניחה שהיה ביוץ

קיצר נחיה ונראה ונקווה לטוב אם לא ילך לנו עד סוף אוקטובר נובמבר נלך לרופא עם כל הבדיקות

הלן
  • מאחלת לך לא לקבל!!!
    וש ביקרה והשאירה בוטן קטן וחמוד

בהצלחה
  • באמת מה קורה פה לכולנו??? יאללה צריך לעזוב את הפורום הזה מיידי!!!

אני אומרת לכן, צריך לארגן מחאה נגד החסידה הזו... מי מכינה שלטים???

• מאחלת לך שזה החודש שלך....
    חני
  • מאמי מתפללת בשבילך שלא תקבלי :))))
    ואל תשכחי שתופעות מחזור אלו תופעות הריון

מה
  • הלוואי בנות אני לא חיה באשליות שכן למרות שיש בתוכי תקווה קטנה
    נחיה ונראה אבל לפי כל הסימנים אני חושבת שיהיה מחזור
    עשיתי סתם מתוך סקרנות בדיקת הריון ביתית אתמול והיא יצאה שלילית כמו שציפיתי אז אני לא אהיה מופתעת כהמחזור יגיע
  • מאמי אל תתיאשי,אני עד עכשיו מרגישה כאבים של מחזור כאילו עוד שניה אני הולכת לקבל...מתארים שהחזה כואב אבל הכאבי חזה האלו דומים למה שיש לי לפני ווסת...ככה ש...לא להרים ידיים!

לגבי חישוב הימים,גמני לא הרגשתי ימי ביוץ ותקופה מאוד ארוכה השתמשתי במקלוני הביוץ הביתיים האלו (שכמובן לא עזרו-לי אישית)והפעם פשוט השתמשתי במחשבוני הביוץ ברשת,יש שם ימים לבת וימים לבן,כיסיתי פשוט את מה שיכלתי..אבל הפעם פשוט הרפיתי מהלחץ,כבר איפשהו לא היה לי אכפת אם זה יקרה כבר או לא ולכן אני לא מאמינה בכלל שנקלטתי...

מחזיקה אצבעות!!!
  • הלן יקרה
    אני עשיתי בדיקה יום אחרי האיחור והיא יצאה שלילית
    מה גם שהיו לי כאבי מחזור מטורפים שכבר הלכתי איזה יומיים עם טמפונים כדי שלא תהייה פדיחה אבל לא קיבלתי...
    שבוע 8...
    אל תספידי וגם אל תפתחי ציפיות..

ב-ה-צ-ל-ח-ה
  • הלוואי בינתיים לא קיבלתי מחזור יש לי מיחושים של מחזור
    יצאו לי פצעים בפנים
    הגודש בחזה עבר משום מה

המחזור הקודם היה אחרי 28 יום אחר היו לפני זה מחזורים של 32 יום ו 35 יום
    כך שיתכן המחזור יגיע מאוחר יותר ...הלוואי הלוואי שלא יגיע.
    בינתיים אני יושבת ומחכה שמשהו יזוז חחחחחחח לאיזשהו כיוון
    הייתי מאוד שמחה אילו לראש השנה יהיו לי בשורות משמחות למשפחה ובעלי המקסים

הלוואי הלוואי

תחזיקו לי
  • מחזיקות ממי הלוואי

רעות
  • מצטרפת
  • תודה מקסימות שלי אין עליכן אני מתה על הפורום הזה
  • מחזיקה אצבעות
  • יא הלן את לא מבינה איזה צמרמורות עשית לי... גם אני רציתי לבשר למשפחה שלי בראש השנה... אם זה היה קורה... אבל גם אם זה יקרה השבוע, עדיין זה יהיה מוקדם מידי לדעת את זה כבר בשבוע הבא... אנחנו נדע רק עוד שבועיים, או יותר...

אולי לכבוד ראש השנה, שנה חדשה שתבוא עלינו לטובה, אנחנו גם נקבל מתנה מדהימה שתעשה לנו את השנה הכי מתוקה שיכולה להיות??

בהצלחה לכולכן בנות מקסימות שלי.. אוהבת אותכן ומשתוקקת שתעזבו כבר את הפורום הזה!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה