צריכה תשובות מנסיונכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    יש לי מספר שאלות...

1. אני צריכה לקבוע פעם בחודש תור אצל הרופאת נשים? מה היא עושה? מעדכנת את גיל העובר, ומבצעת אולטרסאונד?? ומה אח"כ? אני צריכה ללכת לאחות ליווי היריון ולעדכן אותה?

2. יש הבדל משמעותי בין סקירה מאוחרת לסקירה מאוחרת מורחבת??
    שבוע הבא יש לי סקירה ראשונה דרך מושלם פלטינום ב- 57 ש"ח. אני רוצה לקבוע סקירה מאוחרת, (דרך הקופה (כללית) זה עולה לי 28 ש"ח) משהי עשתה דרך הקופה? יש המלצות?

3. קרה לי כבר 3 פעמים שקמתי בבוקר, עם בחילה, והיה לי קיא צהוב (לא בכמויות) וסליחה על התיאור, כמו השמש
4 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל בשעה טובה, שיעבור בקלילות

1. אני צריכה לקבוע פעם בחודש תור אצל הרופאת נשים? מה היא עושה? מעדכנת את גיל העובר, ומבצעת אולטרסאונד?? ומה אח"כ? אני צריכה ללכת לאחות ליווי היריון ולעדכן אותה?
    ** קובעים פעם בחודש לרופאה, שעושה אלטראסאונד ורואה מצב כללי שלך... אחות ליווי הריון בודקת עלייה במשקל, בדיקת שתן, לחץ דם וגם מעדכנת מה שהרופא רשם/אמר וכו'

2. יש הבדל משמעותי בין סקירה מאוחרת לסקירה מאוחרת מורחבת??
    שבוע הבא יש לי סקירה ראשונה דרך מושלם פלטינום ב- 57 ש"ח. אני רוצה לקבוע סקירה מאוחרת, (דרך הקופה (כללית) זה עולה לי 28 ש"ח) משהי עשתה דרך הקופה? יש המלצות?
    ** אין לי מושג אני במכבי. יש לי המלצה לרופא בצפון אם את צריכה

3. קרה לי כבר 3 פעמים שקמתי בבוקר, עם בחילה, והיה לי קיא צהוב (לא בכמויות) וסליחה על התיאור, כמו השמש מה זה מיצי קיבה??? זה קרה למשהי?
    ** זה מיצי מרה. תקין כי לא אכלת כלום בלילה. היה קורה לי המון בתחילת ההריון.
    סופ"ש נעים
  • היי,

1. ברמת העיקרון אין שום צורך לפקוד את הרופאה פעם בחודש באופן שגרתי, לפחות לא בתחילת ההריון ולא באמצע:
    לגבי US יש המלצה לUS ראשון בסביבות השבוע 7-8, אחרי זה שקיפות, סקירה מוקדמת, סקירה מאוחרת והערכת משקל.
    לגבי בדיקות דם שגרתיות:פעם אחת בהתחלה ועוד פעם לקראת האמצע..

2. בהריון הראשון עברתי את כל הבדיקות דרך כללית - אין תלונות. אבל אין לי גם מישהו ספציפי להמליץ לך..

3. לגבי ההקאות - ממש אין לי שמץ של מושג, אבל זה נשמע מה זה לא נעים.. תרגישי טוב!!!
  • לגבי רופא נשים- כל חודש עד חודש וחצי עד שבוע 30 ומשהו זה בסדר גמור.
    היא עושה US, מעדכנת את הפרטים שבודקת האחות (שתן, משקל, ל"ד) ועושה מעקב שגרתי כזה.

סקירה מאוחרת זו סקירה מאוחרת מורכבת, זה בעצם אותו דבר.
    בסקירה המאוחרת ניתן לראות פרטים יותר מדוייקים מאשר במוקדמת, וגם דברים שאולי קשה לראות במוקדמת.

אני עשיתי את המוקדמת דרך קופ"ח ומאוחרת פרטי, אני לא בכללית אז אין לי המלצות.

לגבי הקיא- זה מיצי מרה כמו שכבר נאמר.
    חשוב מאוד לאכול משהו, כל דבר, גם כשמקיאים, כי מיצי מרה יכולים גם לעשות כוויה בוושט, וזה חוץ מזה שזה מגעיל ולא נעים.

לי קרקרים היו עוזרים בזמנו...
  • תודה רבבבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה