עזרה של בנות מניקות דחוף!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות שמניקות,בבקשה תעזרו לי...
    1.האם אפשר לשמור חלב אם במקרר בשקית חלב ולא בבקבוק?
    2.האם לשקיות חלב יש תוקף?(חברה שלי שילדה לפני שנה וחצי בערך,קצת פחות,הביאה לי את השקיות,על הקופסה אין תוקף)
    3.האם אפשר לשאוב ואז אחרי חצי שעה או שעה לשאוב לאותו מיכל שוב,בכדי להוסיף בכמות?
    4.אמרו לי להאכיל כל שעתיים,כי ביומיים לא העלנו במשקל(נשאר אותו דבר),אבל הגיבור שלי לא רוצה להתעורר,הוא אכל לפני שעתיים בערך וישן בכיף שלו...,ניסיתי נראה לי הכל כבר...,או שהוא מחייך או שהוא עושה לי פרצופים,חמוד שכזה.....,לפני שעתיים הוא ינק 15-20 דקות בערך...,מה אתן עושות במקרה שהפיצפונים שלכם לא רוצים לקום???
    היום אנחנו בני שבוע בול

yaninayalin
8 תגובות
עמוד 1
  • אני כבר לא מניקה
    אבל שאלות 1,2 אין לי מושג בזה

לגבי שאלה 3 :

אפשר להוסיף אבל כיוון שמותר להחזיק במקרר 48 שעות
    אם מוסיפים ממשיכים את הספירה של המנה הראשונה.
    אני ד"כ לא שמרתי יותר מ24 שעות - מקדם היסטריה.

דוק
  • לשקיות אין תוקף למיטב ידעתי..

אם את מוסיפה על חלב קיים במקרר כמובן שהתארך והשעה הראשונים קובעים את התוקף.

כד להעיר את הקטנצ'יק תנסי להחליף לו חיתול ככה לימדו אותי כשתמר היתה קטנה.
    אם הוא לא עולה במשקל כן הייתי מקפידה לנסות להעיר, בעיקרון הוא לא ירד אז זה כבר טוב

• לא יודעת את התשובות לכל השאלות
    אבל

3. את צריכה שהטמפרטורה תיהיה זהה.. לא להוסיף חלב בטמטפרטורת החדר לקר או קפוא

4. גם לי בזמנו אמרו להעיר כל3 שעות כי היא לא עלתה מספיק...ואני לתומי חשבתי שלא מעירים ילד שישן...
    אבל בכל זאת ניסיתי להעיר אבל לא תמיד עם הצלחה...
    תנסי להחליף טיטול, אולי לקלח רק חלק תחתון....
    עשיתי את זה במשך יומיים ועכשיו היא קמה לבד......

• קודם כל תודה על התגובות
    בקשר להנקה כל שעתיים....,אנחנו במשקל של 3000 קילו עכשיו,המשקל נשאר קבוע,הוא לא ירד....,ובכל זאת אמרו להעיר אותו(בטיפת חלב),למרות שאיזה רופא שראינו אתמול אמר לנו שבשבועות כל כך מוקדמות הוא לא יכול לעלות מהר כל כך...,גם הבדל בין השקילות היה יומיים,אבל האחות בטיפת חלב אמרה שהוא חייב לעלות 30 גרם כל יום...,אבל הוא בדרך כלל קם לבד אחרי 3.5,מקסימום 4 שעות.....
    ניסיתי היום להחליף חיתול,נשיקות,דגדוגים....,הוא מחייך וממשיך לישון
    ועוד רופא אחת בכלל אמרה שביום ה-10 הוא חייב להגיע למשקל שנולד...-3200,וזה עוד יומיים

יש לי שאלה נוספת....,כמה CC(בהנקה)הילדים שלכם אכלו\אוכלים בשבועות הראשונים???

yaninayalin
  • אני הבנתי שתוך שבועיים הוא צריך להגיע למשקל שהוא נולד איתו
    אבל זה לא שבועיים בול על היום על הדקה..
    זה יכול להיות גם יום- יומים אחריי
    לא להילחץ מזה... (מי שמדברת אני בעצמי לחוצה)

• מיכלי וכמה מיליליטרים הנסיכה שלך יונקת???(ארוחה אחת)....,אס שאבת פעם.....או לפי הזמן???

yaninayalin
  • 1.כן
    2.לא אין תוקף.
    3. קודם להשוואות טמפרטורה ואז להוסיף.
    4.מה שחשוב שתראי שהחיתולים מלאים בכל טוב....כולל פיפי וקקי !!! זה המדד לזה שהוא אוכל טוב. לגבי המשקל אז המשקלים זה לא דבר כל כך מדוייק מספיק שפעם שקלו אותו עם טטרא או חיתול ופעם ללא חיתול או ללטטרא . וגם יש הבדלים בין משקלים שונים. אז בלי לחץ . הכי יעיל זה להאכיל ישר מהציצי ולא מהבקבוק כי ככה את גם מרוויחה זמן ללא שאיבה וגם ייצור החלב לך לא נפגע. ואין בילבול פיטמות . חשוב להקפיד על כללים שנותנים לתינוק יונק בקבוק .
    1. בקבוק שמתתאים ליונקים עם זרימה חלש . מאמ ,אוונט ונוק הפיטמה הכי קטנה.
    2.לא למלא עד הסוף את הפיטמה שיתאמץ וינק
    3.הזוית צריכה להיות כמעט ישיבה ולא שכיבה (שכיבה לא בריאה לאוזניים )
    4.בתאבון :)
    כל תינוק יונק שונה . בגיל של שבוע אני מצפה שיאכל בסביבות 60 CC או קצת יותר. תני קודם 50 ותראי אם זה מספיק ואם לא תוסיפי עוד. חשוב שיאכל לאט ,כי ככה הוא ירגיש יותר שבע . להרגשת שובע לוקח איזה רבע שעה בערך ... מקווה שעזרתי

מאיה.
  • תראי בעקרון אני לא יודעת כמה היא אוכלת...
    גם שאני שואבת היא לא אוכלת הכל בבת אחת...
    אז תמיד ציצי בשלוף....

גם כשאני נותנת מטרנה היא אוכלת 60-80 CC...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה