שאלה דחופה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יפות שלי צריכה את עזרתכן

11 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג... נראה לי בסדר...הרי עבר כבר זמן מאז הסימילאק.

תהני חתונה

• מאמי, זה בסדר.
    אנחנו קיבלנו מטרנה בבי"ח ובבית נתתי סימילאק, הכל היה בסדר!
  • אני חושבת שזה בסדר - גם עבר די הרבה זמן וגם קורה שעוברים מסימילאק למטרנה וההפך
    תשאבי לה כמות שהיא לא תצטרך לתת לה כלום חוץ מהחלב השאוב
    תהני בובה בחתונה

• ענו לך - תהני בחתונה
  • תודה בנות

• ענבלוש... תהני בחתונה...
    וגם- תתני לה קודם את החלב השאוב
    אם היא תרצה עוד אזשאמא שלך תתן את התחליף, זה נראה לי בסדר כי באמת עבר זמן...

אגב, אני , בשאיבה כשאני רואה שלא יוצא הרבה
    אני עושה על חזק יחסית, מחכה כמה שניות שזה יגביר את הזרם ואז מורידה את העוצמה וזה ממשיך באותו הזרם! תנסי!

• ענבלוש - אני הזמנתי דוגמיות ממטרנה, ויש גם בסופר שקיות טו-גו. בגלל שאת בעיקר מניקה, לא שווה לך לפתוח קופסא שלמה שתזרקי אות רובה אח"כ.
    ככה אפשר להכין מנה מבלי לקרוע את הכיס.כי זה משהו לחרום....

ושוב תהני בחתונה!

• ליבי- חבל שלא ידעתי קודם כבר קניתי

• תשתי הרבה זה מאד חשוב לכמות החלב.
    וגם את יכולה להסניף את תאיר זה גם מגביר את כמות החלב... רציני!!!!

ועכשיו חפירה והסבר למשפט השני:
    אחרי הלידה של אורי אושפזתי בבית חולים (הוא היה בן 3 שבועות) לסופ"ש. כדי לא לאבד את החלב שאבתי ושפכתי את מה ששאבתי לכיור (אסור היה לשמור כי קיבלתי מנה מאד גדולה של אנטיביוטיקה)
    לאט לאט אני שמה לב שבכ שאיבה יורדת לי כמות החלב, עד שיום שבת ברחתי הביתה הסנפתי אותו קצת וכמות החלב עלתה בחזרה!!!
  • נכון ליבי אני מסיכה איתך:

אומרים שאם רק חושבים על הילד זה עושה משהו לחלב..

• יוו ברצינות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה