התלבטות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יכול להיות שהגעתי לא למקום הנכון....
    אבל, רציתי לשתף ולשאול...
    יש לי שני ילדים, בת ובן, ואני נורא רוצה עוד אחד.......
    אבל!
    אני נורא נורא מפחדת, אני מפחדת מלחץ וקושי (ואני לא מדברת על קושי כלכלי, למרות שזה גם חשוב), אני מדברת על קושי הנפשי.
    עם שני הילדים היה ברור שבטוח שאני רוצה, בעבר בבטחה היתי אומרת שיהיו לי שלושה ילדים..
    ועכשיו אני מין תופשת "רגליים קרות"!!!

האם התופעה הזאת ידועה עם מישהי? האם זה בסדר לחשוש ככה? או שמה אני לא צריכה עוד.....???
    תודה.
14 תגובות
עמוד 1
  • דבר ראשון הגעת למקום הנכון!!!!!
  • איזה חמודה!
    תודה!
    :)
  • רק עכשיו שמתי לב שיש לי סרגל של הבת שלי ,
    הייתי פעילה בפורום לפני יותר מ 4 שנים שהייתי בהיריון עם הבן.

• :)
    מי זאת נטלי?
  • אחת הבנות שעושה סרגלים פה לכולן - יצירתית
  • אהבתי את "כשתכנסי"
  • זאת עובדה בשטח - למה לא?
  • ב"ה נראה.
    כל כך רוצה.....אך מפחדת!!!
  • אם את רוצה אז שימי את הפחד בחלק האחורי של הראש. כמעט כולנו מפחדות מזה..... אבל הפורום מפוצץ בבנות בהריון
  • תודה רבה!
    :)

• גם אני שאלתי את אותה השאלה בפורום הזה בשבוע שעבר...
    אני עם ילדה בת שנתיים, ואמרתי לעצמיי שכשהיא תגיע ב"ה לגיל שנתיים נתחיל לעבוד על עוד הריון...
    אמנם אני עומדת בהבטחה שלי אבל אני כ"כ כ"כ חוששת...
    כן בעיקר מקושי נפשי, כלכלית אני מניחה שיהיה בסדר....
    אבל זה נראה לי פתאום כ"כ קשה 2 ילדים.... וגם אני מאלו שהיו בטוחות שיהיו להן 3 ילדים :))
    אבל אני באמת חושבת שילד זה משהו שקשה להיות מוכן לו, בייחוד אחרי שכבר יודעים מה זה ילד שלך, ורואים כמה זה תובעני ....
    אם הייתי יודעת מה זה לפני הילדה הראשונה בטוח הייתי מפחדת הרבה יותר.....
    אני מניחה שנלמד לשחות כשיזרקו אותנו למים ..
  • תודה על התגובה.
    אז הפחדים האלו הם הגיוניים? כי לא היה לי את זה כשהחלטנו הריון השני ובטח לא בראשון.
    נראה לי זה הגיל, אם הגיל הכל נהיה יותר קשה, גם פיזית וגם נפשית (אני בת 35 עוד מעט).
    וגם ילד השני תרם לחששות, שיהיה בריא, הוא שובב ועקשן וילד קשה!!!
    בקיצור, נראה לאן יתגלגלו הדברים?!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה