דחווווווףףףףףףף!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא יודעת מה לעשות.
    הבן שלי בן שלושה חודשים. התחלתי לקחת גלולות להנקה לפני שבוע.
    לקחתי את הגלולה בשעה קבועה- ב10 בבוקר. מהרגע שהתחלתי לקחת את הגלולות החלו כאבי ראש איומים ולפני אף פעם לא היו כאבי ראש.
    היום סופסוף תפסתי את הרופאה. היא אמרה לי שאני אפסיק לקחת את הגלולות ואם אני מניקה אין מה לעשות חוץ מאשר לשים התקן.
    אני ממש לא רוצה לשים התקן כי זה גורם לדימומים וזה עלול למנוע כניסה להריון גם אחרי הוצאת ההתקן.
    מה עושים???? איזה עוד אמצעי מניעה יש? (אני דתיה ולא משתמשת בקונדומים ובגלולות של היום שאחרי- חוץ מזה כל אמצעי המניעה החרים מותרים)
7 תגובות
עמוד 1
  • דחוף לעכשיו?
  • איך אני מחשבת ימים בטוחים בהנקה?
  • בנות,

ידוע שימים בטוחים, הנקה ומשגל נסוג - זה לא 100% וגם לא 99%!!! לכן לא להסתמך על זה!

אני לא יודעת לייעץ לגבי אמצעים נוספים.

בהצלחה
  • יש כמה סוגים של גלולות למניקות אולי תנסי סוג אחר
    אם דתיה אז אפשר נרות גלוון גם עוזר אבל לא 100%

[center]
  • תגידי, מותר לך מדבקות או טבעת אוורה?
    המדבקה באה על הגב התחתון ומשחררת הורמונים בהדרגה. והטבעת היא טבעת סיליקון קטנה ששמים בפנים והיא משחררת הורמונים. מחליפים אותה פעם בחודש. אני השתמשתי לפני ההריון השני וזה היה ממש נוח.
    השאלה אם מותר בהנקה ואם מותר לך בכלל.
  • איזה גלולות נתנו לך?
    לי נתנו סרזט ועדין לא התחלתי לקחת כי ע"פי ההוראות כתוב שיש לקחת ביום הראשון של המחזור ועדין לא קיבלתי

נתנו לך גם את הסרזט?

• יסמין- את חייבת לקחת. גם אם לא קיבלת מחזור כי לפני מחזור יש ביוץ ואז את עלולה להכנס להריון. זה מה שהרופאה הסבירה לי.

Calypso- במדבקות של אוורה השתמתי מהחתונה ועד שנכנסתי להריון והן מעולות!!! הבעיה היא שאסור להשתמש בהן בהנקה....

רינת- מה זה נרות גלוון?

תודה לכולן על התשובות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה