היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות ישנתי 12 שעות רצופות!!! (להוציא פעמיים שקמתי לפיפי אבל מי מחשיב?) אחרי כל כך הרבה שבועות שאני נע ונד במיטה, מסכן בעלי.. ישנתי מ 3 בבוקר עד 15!!! בצהריים. איזה לילה ארוך יהיה לי....
16 תגובות
עמוד 1
פשששש החיים הטובים..אני פה כבר עם מיגרנה מרוב שאני רוצה לישון ולא יכולה..
[URL=http://www.glittergraphictext.com]
שאפו כפרה אחת משלנו
אך כמה שמתאים לי לישון 6 שעות רצופות לא רוצה 12 לבריאות מותק
יואווווווווווווו ישנתי ככה לפני איזה 3 וחצי שנים חחחחחח עכשיו גג 5-6 שעות וגם לא רצופות
וואי שברת שיא
ווואאוווו מרשים ביותר יש לך אולי לתרום כמה שעות??? תחלקי קצת
האמת שכן הייתי זקוקה לזה..חם לי וכבד לי ולא נח לי.. חחח קוטרית.. בקרוב אצלכן- אפילו 8 שעות..
חחחחחחחחחחחחחחחחחח סוסההה
בקרוב אצלי!!!! האמת שלי יוצא לישון בין 7-9 שעות, הכל תלוי מתי הלכתי לישון. ואם זה ממש מאוחר אז 5 שעות חחח
פעםם הייתי ישנה מ12 בלילה עד איזה 12 בצהרים או 13.00 חחח
אחחחחחחחח
איזה כייף לך הלוואי עלייי!!!!!!!!!!!!!!!!!
ביצ'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ישנתי ככה בצעירותי- גילאי 15-20 ככה...
איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!
אגב מאמי שלי- את פשוט מ-ה-מ-מ-תתתתתת בפייס!!!!!!!!!! (אני מקווה שאני כבר לא מתבלבלת עם מישהי אחרת, ושזו את עם התמונות עם האופנוע, נכון?? המוח שלי לא מתפקד, בחיי..)
איזה כיף...
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code
הלואי עלי
ידעתי שיהיה לי לילה ארוך... מקווה לשחזר את ההצלחה ולקום מחר לארוחת ערב.. יעלי נראה לי שאין לי אותך בפייס בכלל, תתביישי לך! חח תוסיפי אותי מאמי - עינב יפרח (תמונה עם בעלי בבריכה)