פטריה וגינלית בתקופת הפוריות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני כרגע נמצאת בימים הפוריים שלי, מזה מספר חדושים מנסים להכנס להריון, לכן השאיפה היא לקיים יחסי יום כן - יום לא.
    בשבוע אחרון אני מרגישה צריבה וגירוד קלים באזור הנרתיק והשפתיים, סימנים מוכרים של פטריה "קלה". אתמול קיימנו יחסים והרגשתי צריבה לא נעימה.
    אני לוקחת כל יום כמוסות פרוביוטיקה (450 מ"ג, אחת ליום) עם אוכל, משתמשת בשטיפת קמילוטרקט חיצונית. איך עוד אני יכולה להשיג הקלה מיידית? אני קצת חוששת להשתמש באגיסטן ו/או כמוסות פרוביוטיקה וגינליות כי הם עלולים להפריע לתנועת הזרע....
    בתודה מראש,
    ענת
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אני מקווה שלא התכוונת שאת מקיימת יחסי מין,כדי להרות, יום וכן ויום לא,במשך כל החודש אלא רק סביב הביוץ. את הטיפול, אם יש לך פטריה עשי כמה ימים לפני כן. למרות שאני לא בטוח שיש לתכשירים האלה השפעה על הזרע, בימים שבהם אתם עושים סקס לצורך הריון עדדיף לא להשתמש בהם.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה