היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכל החמודות! ותודה רבה למיכל שעזרה לי להתחבר! אני הייתי מחוברת לפני כחודשיים לפה בשם XLX ומשום מה התנתקתי, ולא הצלחתי מאז להתחבר, הייתי מאוכזבת מאד כי כל יום שעבר ולא הגבתי על שום הודעה זה עשה לי תחושה מגעילה, אני מתה על הפורום הזה וקשורה אליו מאד. אז עכשיו בעזרת מיכל הצלחתי סוף סוף להתחבר אליכם חמודות שלי אני בשבוע 25 , הריון שני ב"ה והכל בסדר מה חדש איתכן?? ראיתי שהרבה ילדו ולא יכולתי להגיב להם, אז שיהיה לכל מי שילדה - מזל טוב
ולמי שלא ילדה וצריכה ללדת הריון קל ותקין אז בי בינתים נשמות שלי , כיף לי לחזור אליכן
9 תגובות
עמוד 1
איזה מיכל
לא יודעת איזה מיכל...
אני לא זוכרת אותך בניק הקודם, ואני בפורום קרוב ל5 שנים ומכירה את ניקים של כולן. איך את לא יודעת איזה מיכל עזרה לך? מה הניק שלה?
נראה לי את סתם מחרטטת נטלי
ומה שמך אמא 1 ?
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
מעניין.... את לא יודעת איזו מיכל עזרה לך התחברת במאי האחרון בשם XLX היו לך 89 תגובות וב-21/7/11 הגבת בפעם האחרונה וכבר שכחת את הסיסמא שלך??? ואת טוענת שאת ישנה OK......
בנות לא כולן מכורות- יש כאלה שבשבילן 80 הודעות זה הרבה...