????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
10 תגובות
עמוד 1
  • גם לינוי יודעת מי זאת "מיכל הקטנה"
  • מוזר

• יש לה חיוך מוזר, סוסי כזה ולא אמיתי...
    נטלי
  • אוי ואבוי,

אתמול היתה הופעה שלה בקניון ליד הבית אז הלכנו
    היה סיוט (לי, לא לילדים),
    היא מופיעה מזעזע ובעיקר צורחת כמו איזה מגלומנית

גועל נפש

• גם אותי היא די מעצבנת!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • עדיין....
    הקטע שאני לא מבינה מאיפה יעל הכירה את זה?
    בחיים לא ראתה אותה בבית... ובגן אין טלויזיה
  • אירית גיסתך שמרה עליה לא? תבדקי אולי אצלה היא ראתה
    ככה היה לי עם להב ודורה שלא הבנתי מאיפה היא מכירה אותה.

דרך אגב לי היה קטע מצחיק עם להב ומיכל הקטנה. היינו פעם אחת בקניון בהופעה שלה (מסכימה עם מה שאמרתן פשוט מזעזע, היא צורחת את השירים, ויש לה חיוך מפחיד).
    ואז באיזשהו שלב להב כל הזמן התחילה לספר על חברה שלה מיכל שהיא הלכה איתה למגלשה, שמיכל רעבה, שמיכל עייפה, שמיכל הלכה לגן.
    ואני הייתי בטוחה שפשוט יש לה חברה דמיונית - לא קישרתי את זה למיכל הקטנה.
    עד שיום אחד ראינו את מיכל הקטנה בטלויזיה 0 ולהב קפצה "הנה מיכל חברה שלי"
    מיותר לציין שהשוק היה גדול - מתברר שהילדים האלה סופגים מהר מהר מהר

• כמו שאת בטח יודעת מהשרשורים כאן בפורום, השיווק של מיכל הקטנה ואמני ילדים אחרים הוא די אגרסיבי, מחלקים דיסקים בכל מקום ולכל מי שרוצה ולא רוצה....בטח מישהו הביא את הדיסק של מיכל הקטנה לגן ושם היא שמעה את זה. ככה שחר הכירה את מיכל הקטנה (אצלי בבית היא שמעה את זה אולי פעם אחת ביו טיוב אחרי שהיא שמעה את זה בגן ובמקרה הגיעה לסרטון הזה אחרי שראתה סרטונים אחרים)

• ודווקא אצלנו במעון מאוד אוהבים אותה וגם דנדוש (טוב אצלי סיפור אחר איתה ואני תמיד אגן עליה ואתן יודעות ולא נפתח ויכוח)
    היום הגננת של דנדוש אמרה לי שכל הילדים בגן שרים את השירים שלה וביום שני במגדלי ת"א חצי מהמעון היו בהופעה וביקשו שאביא להם עוד דיסקים של די וי די ושירים של מיכל והגננת של דנדוש סיפרה לי שכל הילדים שרים לה את השירים של מיכל הקטנה ומיכל מתוכננת להגיע למעון של דנדוש אבל רק אחרי שדנדוש תעבור את הטיפול שאמורה לעבור
    אז כן אני מודה שגם אני בתור אמא לילדה מאוד אוהבת אותה ולדעתי היא כן מקנה ערכים חינוכיים יותר מאחרים למרות שכל אחד מקנה בדרך שלו וזהו סיימתי ומיציתי את הנושא ומחר בשבת אנחנו הולכות להופעה של יובל המבולבל פעם ראשונה אני מגשימה לדנדוש את הבקשה שלה לפני שתתחיל לעבור את מה שתצטרך.........

• טוב, למזלי אנחנו בגיל שמתמקדים כבר בדברים אחרים . יש פלוסים לגן חובה , אין לנו שום דיסקים , מקפידים על קראית ספרים וכו .
    דווקא ךאחרונה קנינו לו לפי בקשתו דיסק של ראש השנה- גם קליפים וגם שמע , השירים של פעם בבוצוע של עוזי חיטמן ז"ל , חני נחמיאס וכו. את האמת בני שר הכל והרבה יותר מספק משירים של "מיכל הקטנה " ושות.
    לא ראיתי אותה בחיים אף פעם - שירים שלה לא עושים רושם אלי בכלל עם ערכך חינוכי לא משהו בכלל ..... נותן הרגשה שזה עוד אומן שעושה כסף מכלום על הראש שלנו . גם הדיסקים , מתנות , עמוד הפייסבוק זה יח"צנות נטו .
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה