היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה בסדר להיות עצובים לפעמים, ויש ימים שמורידים הילוך לקראת הימים שאחכ. תהני מהזמן הזה שלפני הטיפול, תתחזקי ותתמלאי לאט לאט באופטימיות חדשה.. ואמן השנה הזו נזכה לביקור החסידה ושיהיה סופש כיפי
אמן
שיר מתוקה, זה ממש בסדר שאת ככה מרגישה, אבל את תראי שכשתתחילי בטיפולים תחזור אלייך ההתרגשות וכל יום שיעבור את עושה משהו כדי לקדם את התהליך וההריון קרוב מתמיד!!!!
תחזיקי מעמד ואנחנו כאן בשבילך, כל אחת והאתגר שעומד בפניה וביחד אנחנו קבוצה שלא ניתן לעצור. שום תשובה שלילית ושום כאב או אכזבה לא ימנעו מאיתנו להשיג את המטרה!!!!
קבלי ממני חיבוק ענק!!!!
איזה נשמה את!!! אני כל כך רגישה בימים האחרונים, גרמת לי לבכות עכשיו...
חח ח איזו מתוקה... כשאת שוכבת שבוע בבית חולים, פתאום דברים נכנסים לפרופורציות... עוד חודש, פחות חודש... זה יבוא ואז הכל יתגמד!
שבת שלום לכולן!
אנחנו באמת קבוצה חזקה.. אף פעם לא השתתפתי בפורום ואני כבר כמעט שנה פעילה פה.. תחשבו שיש כאן בנות שמכירות מהריונות קודמים ואני מאחלת לנו שבקרוב נדבר בפורום השכן על תחושות הריון שבת שלום
אפוששש... אני מסכימה איתך לגמרי לגבי הקבוצה - היא אכן עוצמתית מאוד... הלוואי ומשאלותינו יתגשנו בקרוב... אמן !!!