אז ככה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לבעלי תוצאות בדיקות הזרע ממש לא תקינות!
    יכול להיות גם שהזרעה לא תעזור
    רק IFV
    אני עם חנק בגרון...לא יכולה לנשום!!
    לא מבינה מה עשיתי רע בחיים......
    לא מעכלת!!!

מה
20 תגובות
עמוד 1
  • תרגעי ממני...

ב"ה גם זה יעבור...

מאחלת לך שתזכי לעוד השנה ..

חני
  • די די די!!!

אם כך כל הבנות בפורום השכן עשו רע בחיים?!
    ממי אני יודעת כמה זה לא פשוט - אני בעצמי באותו סיפור כמוך!!!
    יש לך שתי אופציות! והן:
    1) להתאבל על המצב, לאבד כל פרופורציה , להגביר את הלחץ מה שיביא גם למתח בזוגיות ואף גרוע מכך...
    או:
    2)להגיד לעצמך, אוקיי, זה המצב, אסתכל על חצי הכוס המלאה... עכשיו ברור לי מדוע לא ניכנתי להריון, הבעיה ידועה וכבר פתרתי חצי מהבעיה, כול שנותר לי זה לאסוף את עצמי, לחזק את בעלי, להיות מציאותית ולהתחיל בתהליך קצר ומנצח בדרך להגשמת החלום שלי....
  • ואאוווו ממייי, באמת כבר דאגתי לך! קבלי מלא
    למרות שזה נראה כאילו עולמך חרב עליך עכשיו, את עכשיו חייבת להתעשת!!!
    להתעשת, לנשום עמוק, לשתות משהו ולהירגע! זה נכון, זה מבאס, זה קשה, זה הלם - אבל זה לא סוף העולם!! ממי את תעברי את זה כמו גדולה, כמו ענקית כי זה מבחן בחיים, זה מבחן לזוגיות ומבחנים ניתנים לאנשים שיכולים לעמוד בהם! ואני לא בן אדם מאמין. יש לך שתי ברירות: להרים ידיים, להיכנס לדיכאון , לכעוס על בעלך או שאתה יכולה להחליט שאת חזקה ושאת אוהבת את בעלך ושאת רוצה להקים איתו בית חם ושמח , עם הרבה ילדים מאושרים ושבשביל זה את הולכת להילחם ואת לא תוותרי עד שהם יגיעו לעולם
    את חייבת להיות שם בשביל בעלך, זה רגע קשה לשניכם וזה משבר שכשתעברו אותו (מקווה שמהר יותר ממה שאת חושבת) אתם תצאו קורבים יותר, אוהבים יותר עם זוגיות חזקה יותר. אנחנו כאן בשבילך תמיד, קבלי ים חיבוקים

רעות
  • אין לי בעיה עם טיפולי מבחנה!
    הבעיה שגם טיפולי מבחנה לא בטוח יצליחו
    יש לו תאי זרע ריכוז נמוך רק 7 מיליון במקום 20 ורק 2 אחוז תאים תקינים!
    המצב קשה.......אין לי למה להיות אופטימית אם גם מבחנה לא יצליח!!!!

מה
  • נסחפת....כולה צריך זרעון אחד!!!!
    הרופאים יודעים מה הם עושים,
    אל תהיי שלילית,
    ממנו מוציאים זרעון אחד מנצח וממך- צריכים את הרוגע והשלווה שיאפשרו להריון להיקלט!!!
    צאי מהפסימיות
  • פשושה את בטוחה?!!!!!

את חיבת להרגיע אותי אני לא מפסיקה לבכות!!!!!

מה
  • טליה מאמי,
    את חייבת להירגע!!!!!! ומהר!!!!!!!!!!
    אם תמשיכי ככה את רק תהרסי את הזוגיות שלך! זה לא סוף העולם ב-כ-ל-ל ! ! !
    גם לבעלי יש בעיית זרע וגם אצלו יצאו רק 2% תקינים וזה לא סוף העולם!
    היינו אצל מומחה פוריות וזה מאוד אפשרי להביא ילדים גם במצב הזה. אנחנו חיים בעולם כל כך מתקדם שלכל דבר יש פיתרון היום... אז אולי יקח לנו קצת יותר זמן אבל זה יקרה בסוף!
    שתביני שלשנינו יש בעיה- אני פוליציסטית ובעלי עם בעיית זרע ואנחנו מתחילים לעשות הזרעות והמומחה פוריות אמר שיש סיכויים טובים להצלחה  
    והנה שבוע הבא אני צריכה לקבל מחזור ואני מתחילה זריקות..
    אני הכי מבינה את הלחץ שלך אבל כמה שיותר מהר תצאי ממנו יהיה יותר טוב לשניכם.
    זה המצב ועם זה צריך להתמודד.
    חשוב מאוד שתתמכי בבעלך עכשיו ואל תזרקי עליו האשמות כי הוא לא אשם והוא לא היה יכול לדעת שיש לו בעיה, הוא צריך אותך עכשיו לצידו, אל תתני לזה להשפיע עליכם. תחשבי תמיד שהמצב היה יכול להיות חלילה הפוך ולך הייתה בעיה ואיך את היית מרגישה אם הוא היה מאשים אותך או לא תומך בך ותביני כמה זה חשוב שתתמכי בו.
    הכל קורה לטובה! מתי שזה צריך להגיע, זה יגיע.
    יש מצבים יותר גרועים שאחד מבני הזוג עקר או משהו שלא נדע לא עלינו...
    אני רק רוצה להבין משהו,
    על סמך מה החלטת שלא תוכלו לעשות הזרעות??  
    וגם אם באמת לא תוכלו, ivf זה לא סוף העולם..
    את צריכה ללכת לרופא טוב שמתמחה בפוריות.
    אני יכולה להמליץ לך על הרופא שלי אם את רוצה...

אל תדאגי מאמי, הכל יהיה בסדר!!
    רק בבקשה ממך, תהיי רגועה וסבלנית כי זה מאוד חשוב לכל התהליך

• לא נעים לי להגיד אבל פשושה ממש צודקת... נסחפת בפראות.....!!!
    מתוך מיליונים שיש לו 2% תקינים וכולה צריך אחד...
    הרופאים בשיטות מעבדה מבודדים את המוצלחים משביחים ומפגישים עם שלך...
    זה לא שאין לו בכלל...
    חוץ מזה יכולות להיות לזה כמה סיבות יכול להיות שהוא לא הרגיש טוב לאחרונה , עלה לו החום? אם כן זה מוריד מהאיכות ולוקח לזה זמן להסתדר... צריך לעשות עוד בדיקה חוזרת אחרי כמה שבועות...
    ותהיי שם בשביל בעלך... את יכולה לבכות ולשפוך פה אבל אל תהרסי את הזוגיות... זה לא סוף העולם, רק קצת יותר קשה...!!
    בקיצור פרופורציות.... וחיבוק ממני כמובן...
    טוב נו עוד אחד...
  • טליונת מקסימה אחת!!!
    רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך... תגידי, את נורמלית??? תירגעי ומייד!!! לא מרשה לך להיות ככה!
    יש לו 2% תקינים- מתוך מיליונים, אתם זקוקים רק לזרע אחד ויחיד- ברור שזה מספיק כדי שתצליחו!!!
    דיברת עם הרופא? מה הוא אומר לגבי סיכויי ההצלחה? אל תדאגי, אתם תצליחו ככה או ככה, אתם עוד צעירים ובסה"כ עכשיו אתם צעד אחד קדימה בדרך שלכם אל ה המיוחל!!!

אל תתני לתוצאות האלו לקחת אותך אחורה- תראי איך את מתקדמת מכאן הלאה... אני מחבקת אותך מיליוני חיבוקים ומאחלת לכם שתזכו להיות הורים בקרוב!!!
    שבת שלום יקירה,
    יפעת.
  • טליה היקרה... גם לבעלי 7 מיליון כאשר המינימום 20 (הנורמאלי 50-90 מיליון)... הרופא הגדיר את הבעיה שלנו בינונית והסיכוי להפריה כפי שהוא אמר זה אחד לשלוש - סיכוי מצויין!!!!

לא יאמן אצל בעלי זה בדיוק אותו הדבר!!! (רק נראה לי שאצלו התקינים זה 6% אם אני קוראת נכון את הבדיקה... - אבל זה ממש לא משמעותי)

שורה תחתונה הסיכויים טובים מאוד ע"פ דיברי הרופא שלי, אגב הוא פרופסור מאוד מוכר וידוע בתחום ואני סומכת עליו...
    אני התחלתי בפורום הזה ועברתי לפורום פוריות, מציעה לך לעבור לשם לקרוא קצת, ללמוד, לקבל מושג... כי נראה לי שהפאניקה שלך נובעת מחוסר ידע בענין וז לגיטימי לגמרי, גם אני הרגשתי כמוך בהתחלה שהתבשר לנו שזה המצב... אבל מהר מאוד התעשתתי וזה משהו שאת חייבת לעשות... בכי ודיכאון רק ירחיקו אותך מהמטרה - את חייבת להבין את זה...

כל מה שאת צריכה אני כאן, תשאלי חופשי...
    אגב סיפרת כבר לבעלך?
  • מאמי, קודם כל קבלי מיליוני
  • בנות תודה לכן על התמיכהההנכנסתי ללחץ כי קראתי באינטרנט וסתם הכנסתי לעצמי שטויות לראש!!

נושנוש שיהיה בהצלחההההה
    שיר ממש קטע שיש לו גם 7 מיליון :)העזרת השםםם יהיה טוב

מה
  • בטח שיהיה טוב!!! אסור לך להרפות מהאמונה הזאת!!! שהכל יהיה בסדר...
    ההפך את צריכה עכשיו לשמוח, כי עד עכשיו כאילו "בזבזתם " את הזמן (למרות שכל עכבה לטובה..) אבל כעת שאתם יודעים מה הבעיה את יותר קרובה להגשמת החלום שלך מאי פעם - כך תחשבי...

תשתדלי לשמור על אופטמיות וזה גם מה שאת חייבת לשדר לבעלך, הגברים לא חזקים כמונו והם זקוקים לתמיכה יותר ממה שאת מתארת לעצמך, לכן אל תראי לו שאת נשברת כי בגלל שהוא יודע שהבעיה היא אצלו הוא עלול לקחת את זה מאוד קשה...

אז ממי, תצחקי עכשיו ותנשמי עמוק אתם בדרך הנכונה - בקרוב מאוד תזכי לגלות שאת בהריון ובלי שתרגישי תחבקי תינוק/ת ( או שניהם
  • טליה יקירתי את חייבת לקחת את עצמך בידיים !!!!! הגישה הזאת לא תוביל אותך לשום דבר טוב אף פעם מאיפה כל הפסימיות הזאת ??!!!
    היום קיימים אינספור פתרונות ל
    זוגות עם בעיות כמו שלכם ועובדה שככה נקלטים להריון !!
    את חייבת פשוט חייבת להשתלט על עצמך אחרת את תהיי בלחץ בעלך יהיה בלחץ ואתם לא תצליחו לתפקד ולהבין את כל מהות הפרוצדורה !
    קחי נשימה עמוקה תרגעי תתמכי בבעלך תלכו תבצעו את כל הנדרש ואת תראי שבקרוב מאוד תהיי בהריון

תתמלאי אופטימיות הכל יסתדר !
  • בנות אין אתן מדהימות!!!!!!!!!!!!!!

נירגעתי אתמול בלילה לא יודעת מה עבר עלי....היום שאני יודעת שעהטיפולים יצליחו:))
    כמו ששיר אומרת! גילנו את הבעיה למה עד עכשיו לא ניקלטתי..ואני מרגישה קרובה להגשמת החלום שלי:))))))))

מה
  • עכשיו את מדברת!!!!
  • אגב אני מזמינה אותך גם לפורום השכן שעוסק כולו בפוריות...
    בנות מדהימות גם שם, תקבלי את כל האיפורמציה שאת צריכה, תשמעי סיפורים שונים, ותביני שהשד לא כזה נורא...
  • האמת שעדין לא היתי אצל רופא פוריות יש לי תור שבוע הבא ביום רביעי במרפאה כללת בבית שמש:)
    את התוצאות לבידקה אמר הרופא נשים שלי(שהוא מתעסק גם עם בנק הזרע)

הבנתי שהטיפולים לא עולים כסף זה דרך כללית!

תגידי פרטי לא עולה המון כסף?
    מה
  • תראי... לא יודעת לא ניסיתי בציבורי, איך שהתבשרנו על הבעיה ישר פנינו לרופא פרטי שרופא הנשים שלי המליץ עליו... אני יכולה לומר לך שעד עכשיו שילמתי לו על 2 פגישות יעוץ 1300 ש"ח וקיבלתי החזר קרוב ל-1000 ש"ח.
    עשיתי הזרעה אחת לפני חודשיים (שלא הצליחה) וגם קיבלנו החזר בגובה של 80%...שזה אחלה - אפשר לחיות עם זה....(במצבנו הכלכלי בכל אופן..)

בקטעים האלו אין אצלנו פשרות הלכנו להכי טוב, זה חוסך טרחה והתרוצצויות רבות... אני כבר בדרך להפריה ראשונה... הוא סידר לי את כל עניין הטופסולוגיה מאוד מהר, אישור של הוועדה וכו' - אז לי זה שווה את זה
  • גם בעלי רוצה ללכת לפרטי:) בגלל זה שאלתי!
    שתיהיה לך הפריה ראשונה ומנצחתתתתתתתתתת!!!!! בעזת השם

מה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה