היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות בשבוע הבא בעז"ה אני עושה לשי-אל בריתה ואני מחפסת שיר יפה לכניסה שלנו לאולם עם הנסיכה אשמח לקבל המלצות לשיר מזרחי מהשהוא מיחד מקפיץ ומשמח תודה
5 תגובות
עמוד 1
לא מכירה שירים מזרחיים כל כך אבל בהצלחה בבריתה ותהנו
הלו ? אתן עדין ישנות????????????? למי יש רעיון?פליז
נו........ אין כאן מוזיקלית???????????????????????
יש את-ילדה של אב של שרון זריהן הוא לא מקפיץ אבל הוא יפה... עומר אדם-בניתי עלייך...תקקראי את המילים ותקשרי אותם לקטנה..אני שרה את זה לשי-אל תמיד תגידי מה חדש הלב שלי חלש איך אני הוזה מן יופי שכזה
ואין בי שום חשש אם את מלכודת דבש לא אכפת לי כבר לטבוע בנהר
ואת עוברת ברחוב עם שמלה ומסביבך כבר כל העיר המולה נכון לא כל מה שנוצץ הוא זהב אבל נראה לי שאני מאוהב
רק אל תשברי לי ת'לב כי בניתי עלייך, בניתי עלייך לפני שפגשתי אותך כבר חלמתי עלייך, חלמתי עלייך
/link/link_through/1yg9h-101]
אלוהים נתן לך במתנה ...של ישי לוי ...חזק ומרגש ...ומזרחי !!