היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כואב ליייייייייי..כואב לי בבטן התחתונה כמו כאבי ביוץ ואפילו שלא כואב עם אני לוחצת לחיצות קטנות באיזור החצוצרות יש לי כאבי תופת..ועכשו זה גם מקרין לי לגב התחתון והכול התחיל אחרי שהזרקתי את הדקא השני..היום אני מזריקה את הזריקה ה5 שלי כבר והרופא משפחה שלי נסע ללמוד (מצא לו מתי) ויש מישהי מחליפה אותו מה זה רעה חבל''ז..אני צריכה להוציא חופש מחלה על יום ד' ועל היום והיום היא לא עובדת שזה אומר שרק יום א' היא תקבל אותי ובסימן שאלה עם תתן לי אישור מחלה על 3 ימים אחורה..אני ילך עכשו לקופת חולים כללית בשכונה אחרת שאני לא שייכת אליהם אבל אין לי ברירה אני רוצה שיתנו לי הפניה לצילום או משהו כזה כי זה כאבים שלא היו לי בטיפול מלפני שנתיים (יש לציין שאז לא הייתי אחרי קיסרי ועכשו כן) אולי זה באמת קשור בקיסרי? אוףףףףף כול כך קיוויתי להצליח גם לעבור טיפול וגם לא לפגוע בעבודה ויוצא לי משהו אחר לגמריי..ברור לי שלפטר הם לא יפטרו אבל בכול זאת זה פוגע בשכר שלי..
3 תגובות
עמוד 1
אנדריישלי, אני כל כך מבינה אותך!!!! כאבי תופת זה לא נשמע טוב.... להזכירך אני אושפזתי 5 ימים במיון בגלל כאבים שהזריקה גרמה לי.... את חיייבת לבדוק את זה, זה לא צחוק....
אם הכאבים בלתי נסבלים תלכי למיון לבדוק את זה לפני שיחמיר.... אני לא רוצה להלחיץ אותך, אבל כל טיפול משפיע בצורה שונה על הגוף ומקסימום יגידו לך שהכל בסדר ויתנו לך כדור... אבל תהיי רגועה שהכל בסדר.... הבריאות שלך קודמת לכל!!!
גם אצלי הרופא היה אדיש ואמר לי לקחת אקמול, אבל רק את באמת מכירה את הגוף של ויודעת אם הכאבים יוצאי דופן או נסבלים....
מאחלת לך שיעבור מהר ותוכלי להנות מהיומולדת!!! הרבה מזל טוב לך ולילדה!!!
כשהתחלתי את הזריקות גם לי ממש בהתחלה התחילו כאבים איומים בבטן. אם לא הייתי יודעת בוודאות שאני לא בהריון הייתי חושבת שאני יולדת. לא הצלחתי ללכת, סחרחורות, בחילות, פתאום גל כזה של כאב שמציף ואם לא מחזיקים אותי אני פשוט נופלת. התקשרתי לרופא שלי הוא אמר שאין מצב שזה בגלל דקא ואם זה ממש כואב אני צריכה ללכת לרופא. אז הלכתי למוקד חירום של מכבי ומן הסתם הרופא שלך אותי למיון. עזבי שאחרי 12 שעות חזרתי הביתה בלי תשובה, אחרי רנטגן, CT, אולטרסאונד פעמיים (ובמיון עוד חשבו שאולי זה התוספתן אז אמרו לי "אם תחתמי כאן וכאן נכניס אותך עכשיו לניתוח ונראה מה קורה שם" ).
אז אני לא אומרת שזה מה שיש לך כי עובדה שאצלי זה עבר אחרי יומיים, ואצלך זה נמשך ונמשך. אבל אולי תלכי למיון? אני לא יודעת באיזו קופה את ומה את צריכה בשביל שהקופה תשלם להם (אני באתי עם הפניית הרופא מהמוקד) אבל שם לפחות יוכלו לעשות לך את כל הבדיקות הנדרשות במקום וביום אחד.. בכל אופן תרגישי טוב ושיהיה לכם מזל טוב!! הלוואי שייצא מזה בסוף משהו מתוק...
לא יודעת מה לומר לך מלבד שתרגישי טוב הכי מהר שאפשר ושכל העסק הזה ישתלם לך בסופו של דבר ושיהיה זה הטיפול המנצח שלך...