אל תתקנו, תקנו חדש... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נכון יש קטע בשנים האחרונות שלא משתלם לתקן דברים,
    במיוחד מוצרי חשמל שנהרס בהם חלק מהותי, תמיד החשמלאים אומרים- עזבו.. עדיף לקנות חדש.
    אתן בעד? איך אתן נוהגות בד"כ?

נהרס לנו המזגן
11 תגובות
עמוד 1
  • איזה מזגן יעלה לך 7000 ש"ח? כמה כוח סוס זה?
    רוב המזגנים עולים בסביבות 2500, אז עדיף לקנות מזגן חדש ולא לתקן את הישן (שבד"כ יחזיק פחות זמן)

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אנחנו צריכים 3.5 גדול..
    צריך התקנה, צריך נקודת חשמל בחוץ..
    הוא אמר שצריך צנרת חדשה כי שלנו כבר לא בתקן..
    זה בלאגן!
  • לא תמיד עדיף לקנות חדש, אבל....
    החדשים יותר צורכים פחות חשמל וידידותיים יותר לסביבה, מזגן כזה שמתקלקל פעם אחת כבר קצת יהיה לו קשה להיגמל מזה - כך שאם הטכנאי אמר לכם 2500 עלות תיקון ובכל זאת ממליץ על מזגן חדש - הוא לטובתכם כי ויתר על ההכנסה הזו.
    כיום מוצרי הצריכה בנויים מחומרים טובים הרבה פחות ממה שהיה לפני 20-40 שנה כדי להוזיל משמעותית את המוצר. פעם היית קונה מכונת כביסה עם הילד הראשון ועם הנכד העשירי היא עדיין פעלה מעולה, כיום מחליפים כל 4-5 שנים בממוצע, פעם היו קונים לילד הבכור בגדי שבת והם היו עוברים בירושה לכל אחיו וגם לבן של הבת דודה כי האיכות היתה טובה יותר והמחירים יקרים הרבה יותר (יחסית להכנסה).
    אני יודעת שלא פשוט להוציא כרגע 7000 ש"ח, כדאי אולי לחכות למבצעים של תחילת החורף אבל לדעת שיש סיכוי שיהיו עוד חמסינים לוהטים כי כידוע "סוף הקיץ קשה מהקיץ".
  • אני מסכימה עם ענבר.

ד"א ראיתי בזאפ מזגנים כולל הכל הכל הכל כמעט ב6500... השאלה היא כמה זמן יחזיק התיקון (ואף אחד לא יכול לענות לך על השאלה הזאת)

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • זה בדיוק מה שהיה אצל אמא שלי לפני שבועיים - הלך המדחס של המזגן רצפתי נפוצל (סלון וחדר שינה של ההורים ) . חדשים לא מייצרים כאלו אז צריך 2 אחד כולל התקנה יעלה 2000 ש"ח במקרה הטוב לסלון יעלה 5000 במקרה הטוב . צריך לתקן גם קיר ולצבוע . לפחות 7500-8000 ש"ח. טכנאי מזגנים תקן לה ב2300 ש"ח עם טחריות לחלק לשנה .
    לו יותר משתלם לשים מזגן חדש מלתקן ישן . זה הכל . הרבה פחות עבודה ...ככה הוא שם 800-1000 ש"ח בכסיף ובתיקון רק חלק עולה בסביבות 1900-2000 ש"ח .
    http://www.holdthatpic.com/
  • האמת, זה ממש תלוי.
    הדירה היא שלכם או שת משכירים אותה?
    אם הדירה לא שלכם אז תנו לבעל הבית לשבור ת'ראש, הוא זה שצריך לשלם ולא אתם.
    אם הבית שלכם, תחקרו את בעל מקצוע מה בעצם התקלקל, האם לאחר תיקון ניתן לחיות עם המזגן הזה עוד כמה שנים...
    נטלי
  • כי זה סיכון
    את משקיעה 2500 שח במשהו שיכול להתקלקל שוב כי הוא ישן ויכול להיות שיש עוד חלקים ישנים שיכולים להתקלקל פתאום

אני לא יודעת כמה עולה מזגן חדש אבל את משקיעה סכום יותר גדול במשהו שהוא יותר בטוח

7000 שח זה המון ..... כמה עולה המזגן עצמו ?
    לנו עלה ההתקנה 500 שח
    לא זוכרת כמה עלה המזגן אבל שלנו קטן
  • תראי פה מזגן 3.8 כ"ס עולה 5200 שח כולל התקנה
    http://campaign.tornado-top.co.il/?gclid=COfE9aDnoasCFQbwzAodRXVGmA
  • כן, מתי זה יקרה עם המכונת כביסה שלי?

• סיוונו'ש! המכונת כביסה עוד קיימת??
    היא לא נהרסה כבר כליל?
  • בטח כבר ענו לך....
    אבל יש דברים שבאמת כדאי כבר לקנות חדש.
    כמו למשל המדפסת שלנו התקלקלה...משהו עם הראש דיו לא עבד.
    קנינו חדשה ב 220 ש"ח.
    תיקון היה עולה אולי קצת פחות.

לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה