שאלות לאמהות לילדים בני 4 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. אתן רושמות את הילדים שלכן לחוג?
    יונתן לא כל כך מתלהב. הוא מוכן ללכת לחוג כדורסל (לא רוצה שום דבר עם אלימות כגון ג'ודו וקפוארה)
    אני לא יודעת אם בא לי לשלוח אותו לחוג ושהוא לא ירצה ללכת אחרי כמה זמן.

2. אם הילדים שלכן עם עוד ילדים מהגן הקודם השנה - האם הם משחקים גם עם ילדים חדשים?
    יונתן ממש לא
16 תגובות
עמוד 1
  • בני היה בן 5 עכשיו . מבחינת החוגים הוא ממש חננה ולא רוצה שום ספורט כמו קאראטה , ג'ודו וכו . מוכן לשכול בחיוב שחיה או טניס , ננסה אחרי החגים למצוא מהכ שמתאים לו . מקסימונים נלח לחוג רקוד ....
    אין לא אף ילד מגן הפרטי שלו בגן החובה , אבל למזלי יש לו כבר חברים חדשים למרות כל החששות שלי .. הוא מאוד ביישן.
    http://www.holdthatpic.com/
  • שחר התחבר לחוג כדורגל וכדורסל ... אז הוא גם וגם ( יש לו מנוי בקנטרי)

לגבי החברים שחר גם אומר לי שהוא משחק לבד
    אבל שהוא פוגש חברים בגינה הוא משחק איתם יפה מאוד
    ואפילו הם מספרים לי איך הם משחקים עם שחר

• לגבח קראטה וכו' - בשנה-שנתיים הראשונות זה ללא מגע וללא אלימות.
    מעין התחילה חוג התעמלות אמנותית ואנחנו עדיין לא כ"כ סגורים עליו...

את יכולה לנסות להזמין את הילדים החדשים אליכם וכך יונתן יוכל להתחבר אליהם.
  • 1. בן שלי בן 4, ויש להם מלא חוגים בגן (קפוארה, מוסיקה, התעמלות אתגרית ועוד כמה). חלק הוא צאוד אוהב, חלק פחות

2. בן שלי התחיל גן חדש, אז קשה לי לענות על השאלה. הוא לא מכיר אף אחד שם משנה שעברה
    You're my heart, you're my soul

• 1 לא רשמתי אולי חוגי יצירה יותר יתאימו לו
  • תאיר בת 4
  • לגבי חוגים - מאור לא ממש מעוניין בחוג נוסף (בגן יש לו 4 או 5 חוגים

• עדיין לא נרשמנו לחוג כי אני מתחילה ללמוד ועדיין לא יודעת באיזה ימים אני לומדת בכל אופן היא רוצה חוג ריקודים
    ליאן המשיכה באותו גן אבל יש המון ילדים חדשים והיא כל יום מספרת שיש לה חברה חדשה

]
    ]
  • רשמתי את רום לחוג ג'ודו אפילו שהוא עוד לא בן 4 באישור המאמן לאחר שיעור נסיון.
    בשנה הראשונה הם לא נלחמים ממש אלא לומדים משמעת, חיזוק שרירים, מהירות תגובה וכו'...
    בהצלחה,

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה
  • היי
    אני לא שולחת כרגע לחוג... נראה לי לא מתאים. הוא עדיין לא הסתגל לגן ומעדיף להיות בבית...

לצערי גם פיצ משחק עדיין עם ילדים מהגן קודם... נוכחתי לדעת שזה גיל כזה... היינו לפני כמה ימים אצל חבר מהגן הקודם שנמצא אית גם עכשיו ורוב הזמן הם שיחקו לבד... זה גיל כזה...
    לאט לאט

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • דן נרשם לג'ודו לאותו מאמן שהיה פעם לבן הינו בשעור ניסיון, ההוא התלהב והלך כבר ל2 שעורים היום יש לו גם
    אגב..ג'ודו זה לא כל כך אלים ובטח לא בגילאים האלו..אצלינו זה אפילו נקרא משהו כמו גימבו-גיודו בשנה ראשונה דיי קליל לילדים קטנים

אבל בגדול,בכל הערים מתקיימים בימים אלו הפינינגים חוגים למינהם...שווה ללכת עם הילד שיראה מה יש ואולי יתלהב ממשהו..הינו בכזה ודן אהב גם חוג רובוטקה..באמת מאוד מעניין אבל האמת התקמצני..המחיר היה נראה לי הזוי לגמרי
  • בשנה שעברה ספיר היתה בחוג בלט יחד עם מוריה של קרן.
    השנה עוד לא נרשמנו ביבנה כל החוגים מתחילים ב16:45
    כאילו מה נסגר איתכם משרה מלאה זה עד 17:00 מעצבן
    בגלל זה אני אולי אסע לרחובות, שם יש חוגים גם לילדים
    בני פחות מ-3 .

בקשר לגן יש כמה ילדים שהיו גם בשנה שעברה. אבל היא
    משחקת גם עם ילדים חדשים
  • שנה שעברה שקד היתה בחוג התעמלות קרקע והיא ממש נהנתה, לא ויתרה על אף מפגש...
    אם הוא רוצה כדורסל, הייתי רושמת אותו, בסופו של דבר חוג זה רשות לא חובה
  • השנה רשמתי את גל לראשונה לחוג מחולובינתיים היא מראה סימני התלהבות. זה רק פעם בשבוע וכמעט כל יום היא שואלת אותי אם היום יש לה חוג. היא קיבלה מאחותי בגד גוף עם חצאית אז היא בכלל לא מסוגלת יותר להתאפק
  • אז ככה, הצעתי לעמית קורס שחייה אבל הוא מסרב בתוקף והצעתי גם חוג החלקה על הקרח את זה הוא דווקא רוצה אז נראה לי שנרשום אותו להחלקה על הקרח נראה איך ילך.
    לגבי חברים אז עמית עבר השנה לבית ספר ציבורי אבל זה רק פעמיים- שלוש בשבוע ובשאר הימים הוא בגן םרטי שנמצא בתוך הבית ספר, מה שאומר שיש לו שתי מסגרות חדשות עם המון ילדים חדשים.
    הוא התחבר עם כמה ילדים ומבלי לדעת שהם יהודים ואפילו דוברי עברית זה היה מצחיק כל כך שאחרי שהוא התחבר הכרתי את ההורים בחוץ והבנתי שהם ישראלים לשעבר חח, ישראלי או לא ישראלי
    [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]

• 1. אנחנו עדיין לא באף חוג
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה