-
**משתמשת במקסימה לילדים...גם לכביסה שלה וגם לשלנו..
** הייתי מפרידה עד שהתחלתי לגמול אותה ואז שהיא מפספסת קצת יש ריח של פיפי אז אני לא יחכה עד שיהיה לה מכונה..
**שנתיים ו3חודשים..
**יום כן יום לא 3 מכונות..
**בחוץ בשמש שעה ומתייבש...
אחלה סקר..
[/center]
]
-
אני אתחיל...
באיזה אבקת כביסה אתן משתמשות לקטנים? - לנווה ב"תינוקלין" לעידו ורז אותה האבקה שלנו
האם אתן מפרידות כביסה של הקטנים קטנים מהכביסה של הגדולים ושלכם ? בעיקרון עד עכשיו הפרדתי את הכביסה של נווה מהכביסות שלנו+עידו ורז אבל עכשיו אני מתחילה לכבס את הבגדים של כוווווולנו יחד, אלא אם כן הייתה לנו לילה רטוב במיוחד ואז אני לא מערבבת את הבגדים של נווה עם הספוגים בפיפי של עידו ורז.
באיזה גיל התחלתן לכבס את הכביסה של כוווולם יחד (קטנים וגדולים והורים)? בגיל חצי שנה אני בדרך כלל עוברת לסל כביסה אחד מרוכז ומפסיקה להפריד, אלא אם כן יש מצב פיפי
-
אבקה מתאימה לתינוקות עם מרכך שמתאים - סנו
יחד תמיד כיבסתי
2-3 כביסות בשבוע
-
אבקת כביסה תינוקלין ומרכך מרוכז היפואלרגי....
מפרידה כביסה חחח אין לי עוד ילדים אבל הכביסה שלה לבד...
עושה כביסה ביד פעם בשבוע
את של שי-אל בחוץ עד שהיו לחים ואז מכניסה את המתקן היתה לייבוש מלא
/link/link_through/1yg9h-101]
-
באיזה אבקת כביסה אתן משתמשות לקטנים? לכולנו פרסיל ג'ל
האם אתן מפרידות כביסה של הקטנים קטנים מהכביסה של הגדולים ושלכם ?לא
באיזה גיל התחלתן לכבס את הכביסה של כוווולם יחד (קטנים וגדולים והורים)?מהתחלה
כמה מכונות יוצא לכן לעשות בשבוע? 4
באיזה אבקה אתן משתמשות בדרך כלל? פרסיל ג'ל+סוד גרגרים כחול/ורוד
איפה אתן תולות את הכביסה? בבית או בחוץ? לפעמים בבית לפעמים מייבש לפעמים בחוץ...אין קבוע...
-
באיזה אבקת כביסה אתן משתמשות לקטנים? - אריאל קולור
האם אתן מפרידות כביסה של הקטנים קטנים מהכביסה של הגדולים ושלכם ? - לא
באיזה גיל התחלתן לכבס את הכביסה של כוווולם יחד (קטנים וגדולים והורים)? - מההתחלה
כמה מכונות יוצא לכן לעשות בשבוע? - 5-6 כביסות
באיזה אבקה אתן משתמשות בדרך כלל?- אריאל קולור
איפה אתן תולות את הכביסה? בבית או בחוץ? - בבית
[url=http://pitapata.com]
צריך רק לחייך!
-
באיזה אבקת כביסה אתן משתמשות לקטנים?-כולנו באבקה אחת..
האם אתן מפרידות כביסה של הקטנים קטנים מהכביסה של הגדולים ושלכם ?-לא הכול ביחד..
באיזה גיל התחלתן לכבס את הכביסה של כוווולם יחד (קטנים וגדולים והורים)?- מאז שהילדה הייתה בת שנה בערך..
כמה מכונות יוצא לכן לעשות בשבוע?- אני עושה רק בימי שבת כי זה היום החופשי שלי ויוצא לי כמו 2-3 מכונות..
באיזה אבקה אתן משתמשות בדרך כלל?-כרגע של סנו ניראה לי לא זוכרת ואין לי כוח ללכת לבדוק..
איפה אתן תולות את הכביסה? בבית או בחוץ?
בקיץ רק בחוץ בחבלים ובחורף בבית..
-
באיזה אבקת כביסה אתן משתמשות לקטנים? באבקה הרגילה שלנו
האם אתן מפרידות כביסה של הקטנים קטנים מהכביסה של הגדולים ושלכם ? לא.
באיזה גיל התחלתן לכבס את הכביסה של כוווולם יחד (קטנים וגדולים והורים)? מעולם לא הפרדתי כביסה. תמיד ביחד- לפי צבעים.
כמה מכונות יוצא לכן לעשות בשבוע? בערך 4. מרגיש כמו 10.
-
באיזה אבקת כביסה אתן משתמשות לקטנים? זו ששלנו- והיא לא קבועה- או פרסיל או טייד או סוד
האם אתן מפרידות כביסה של הקטנים קטנים מהכביסה של הגדולים ושלכם ? לא
באיזה גיל התחלתן לכבס את הכביסה של כוווולם יחד (קטנים וגדולים והורים)? משהו באזור השנה וחצי..
כמה מכונות יוצא לכן לעשות בשבוע? 7
-
באיזה אבקת כביסה אתן משתמשות לקטנים? משתמשת בתינוקלין ובדין בייבי
האם אתן מפרידות כביסה של הקטנים קטנים מהכביסה של הגדולים ושלכם ? נועם בנפרד ואנחנו ולהב בנפרד (עד לא מזמן גם ללהב הייתי משתמשת בתינוקלין ובדין בייבי אז גם הייתי מפרידה)
באיזה גיל התחלתן לכבס את הכביסה של כוווולם יחד (קטנים וגדולים והורים)? גיל 3 - אבל אני קיצונית בגלל שללהב יש אסטמה של העור ואי אפשר היה להשתמש באבקה רגילה - עכשיו בחנתי קצת כל פעם והבנתי שיש שיפור רציני וזה אפשרי (חמסה חמסה חמסה בלי עין הרע)
כמה מכונות יוצא לכן לעשות בשבוע? אחת ביום מפושתנת מהלילה בטוח. בסביבות 10-12 מכונות - ואלוהים אני רואה שאני ממש ממש ממש קיצונית, אני רק מבקשת להבהיר שאין מצב שיש אצלי גרב בסל כביסה יש לי בעיה נפשית קשה עם כביסה מלוכלכת ואני מסוגלת להפעיל מכונה בשביל חולצה אחת - לא לצחוק עלי לשלוח פסיכולוג אפשרי