מרפי הזה אוףףףףףףףףףףףףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מותשת גמורה עייפה, הצלחתי להרדים את נועם בצהריים, להב אצל אמא שלי - עוצמת עיניים חצי שעה והילדה מתעוררת .
    הסכימה להירדם חזרה רק על הטרמפולינה ורק תוך כדי נדנוד - אז כמובן שאין שינה
    הגיע הזמן להאכלה נוספת הילדה נרדמה - ואני שוכבת במיטה ומתחרפנת מעצבים שלא נרדמת. נעצמות לי העיניים סוף סוף ואז הרטט של הטלפון מופעל על השידה עושה רעש.
    הילדה התעוררה אבל הצלחתי להרדים חזרה- ונחשו מי לא נרדמה חזרה?!?!?!?! - הלכה העייפות ובא כאב ראש נוראי

14 תגובות
עמוד 1
  • אוי זה באמת נשמע מרגיז...

מאחלת לך שהלילה כולם ישנו טוב ואת הראשונה ומחר תקוני חייכנית ורעננה
  • אוי מאמי
  • חחחחחחחחח

זו הטלפטיה שלהם איתנו
    סליחה אמא

דוק
  • אכן אוווף

• [URL=http://www.glittergraphictext.com]

• אוף בובי.....
    אני מקווה שזה לא היה רטט של התמונה של אגמי :))))

ואני מקווה שתשני טוב הלילה...
    הכי הרבה אני זמינה

• אוףףףףףףףף איך שזה מעצבן! רק מלרואת את ההודעה שלך אני נזכרת איך אני הרגשתי כשזה היה קורה לי (ועוד לי יש רק תינוקת בלי עוד פלפלית קטנה בבית),, זו תחושת תסכול שאין כמותה

• ישנו טוב יותר, אבל עדיין רק בסביבות 5.5 שעות כי קמתי מוקדם ולא חזרתי לישון - הולכים לים

• איזה כיף לכם!!!! ( זו התחלה ישון 5.5 שעות

• נועם לא באה לים

• מזה אפליות?????????.

• נועם באה לדודה לשחק עם אגם?...

• באמת מרפי מעצבןן. מקווה שהצלחת לנוח מאז גם אני דיי סחוטה האמת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה