ומה עושה מי שאין לו אייפון / גלקסי?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה חוצפה

15 תגובות
עמוד 1
  • כולם חושבים שכולם התקדמו
    גם לנו אין לא אייפון ולא גלקסי כרגע
    אני עדיין בהתחייבות ולא שווה לי לקחת עוד מכשיר כרגע אז זה יחכה בשנה הקרובה
    עד שאני ישדרג מעניין איזה טלפון יהייה

ובטח הקוד הזה גם עולה כסף

• גם בידיעות עשו ככה היום, יו! איך התעצבנתי!
    גם לנו אין את כל האייפונים ושות'.
    (איזה מזל שאני מוצאת על מה עוד להתרגז

• סליחה, התכוונתי לידיעות!

אי אפשר לעשות משהו בנידון? אני שוקלת לכתוב מכתב למערכת העיתון

• אני יודעת שזו לא התגובה לה ציפית, אבל...
    יש היום בכל החברות דילים ממש זולים של חבילה עם מכשיר כזה, דקות שיחה, סמסים ואינטרנט - צריך רק לחפש ולהתמקח
    זה צריך לעלות לא יותר מ- 250 לחודש (לדעתי רובנו עוברות את הסכום הזה בחשבון החודשי) אז בנות לא להתעצל וללכת לשדרג

• לא, זאת לא התגובה לה ציפיתי.....

אין לי שימוש באייפון, אני צריכה טלפון וזהו!! אינטרנט יש לי בבית וזה מספיק לי

גם ככה נמאס לי שכל מפגש משפחתי / חברתי כולם תקועים בתוך האייפון שלהם

• תמר - איתך מילה במילה!!!!!
    אח"כ אנחנו מבכים שיש לנו סביב הבתים/בתי הספר/הגנים אנטנות של החברות הסלולריות שמפיצות קרינה ומסכנות בריאותנו, זה בדיוק הגורם לזה!!!!
  • עד שלא משתמשים לא מבינים את היתרונות...
    למשל אני מתכתבת עם בעלי בחינם ב what's up וזה חוסך לשנינו קרינה סלולרית
    או משתמשת ב- GPS
    או מחפשת צ'יק צ'ק באינטרנט חנות בסביבה שלי ומתי היא פתוחה
    יש המון יתרונות
    אני מסכימה עם זאת שאנשים נדבקים לטלפון וזה מעצבן (במיוחד גברים נוטים לזה) וחבל שאנשים מתמכרים למשחקים ושורפים על זה זמן. אני מגבילה את השימוש לדברים פרקטיים.
    (ד"א החשבון שלי ושל בעלי ביחד, עם שני מכשירי גלקסי, מגיע ל- 270 ש"ח).

• עוגית, את מפספסת את הנקודה!!

למה אני צריכה פלאפון בשביל לפתור תשחץ בעיתון?????

• ואני חשבתי שאני היחידה שהתעצבנה על זה!!!!!!!

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • לי יש אייפון כאני ציכה גלישה בכל מקום בגלל העבודה , יחד עם זאת לא רואה שום קשר בין תשבץ בעיתון וישום באייפון . בדיוק כמו שלא רעה סיבה לשלם 250 ש"ח לחודש בגלל הנייד . אני מדברת המון בגלל העבודה אבל חבילה שלי מספקת אותי ואני גג מגיעה ל160 ש"י לחודש כולל גלישה .... בעלי לא עובר 100 ש"ח.
    http://www.holdthatpic.com/
  • איך את מעיזה בכלל להסתובב בעולם בלי אייפון או גלקסי?!?

• פיתוש

• גם לי יש סוני אריקסון ואני מאד אוהבת אותו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה