סקר ניקיון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בננות,
    עברנו בשעה טובה לבית חדש
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
25 תגובות
עמוד 1
  • לאיפה את מוציא את כל המים?

גם אני אשמח לטיפים לנקיון

• לאן עברתם?
    שיהיה בהצלחה

• אני קודם כל שואבת יסודי את כל הבית ואז עושה אבק וכאשר אני שוטפת אני משפשפת את הרצפה עם מטאטא, גורפת את המים החוצה (אני גרה בדירת גן) ואז מנגבת עם סמרטוט לח
  • קודם כל שיהיה בשעה טובה! (גם לחודשי ההריון המתקדמים וגם לבית החדש
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • אני מהרגילות ולא מהפנטיות חחח
    אני קודם מטאטאה יסודי (אחרי שניקיתי אבק כמובן) ואח"כ שוטפת עם נוזל שטיפה וקצת אקונומיקה עם ריח לימון, בעלי אפילו מוסיף חומץ שגורם לרצפה להבריק. השטיפה עם הרבה מים- גריפה ואח"כ סמרטוט יבש- חובה ממיקרו פייבר כי הרגילים משאירים לכלוך
    אמבטיה- אני שמה בכלי אקונומיקה ופנטסטיק, ומשפשפת בספוג את האמבטיה/כיורים/אסלות, איפה שאפשר שוטפת במים ומייבשת - עם חיתול טטרה שמנקה מ-ע-ו-ל-ה

ומסכימה לגבי הפתרון של הבעל

• אני שמה מים בדלי עם סיליט רצפות + קצת אקונומיקה, מנקה עם סמרטוט מיקרופייבר, אם המים מלוכלכים מחליפה מים בדלי, בסוף עוברת עם סמרטוט לח אחר (רק מים) אך לא תמיד. תלוי במצב הרצפה

אמבטיה, כיורים- שמה אקונומיקה ומשפשפת עם ספוג.אח"כ שוטפת
    You're my heart, you're my soul

• תקשיבו טיפ ענק- לניקוי הכיור והברזים - עם חומר מתאים (אקונומיקה או כל חומר אחר) להשתמש במברשת של השירותים
  • תתחדשו על הבית!
    אני קודם מנקה אבק (כי חלק נופל לרצפה), מטאטאת יסודי ואז שוטפת עם סמרטוט - לא אוהבת להציף. אני שמה נוזל הפי במים של השטיפה.
    בעלי אחראי מאז ומעולם על מקלחות ושירותים.

• בשעה טובה על הבית.
    אני מעבירה מטאטא וסמרטוט כמעט כל יום, אין לי לאן לגרוף מי שטיפה ואין לי סבלנות לאסוף אותם אח"כ שעות עם הסמרטוט

• רצפה אני מנקה כמוך - מלא מים, גורפת ואח"כ סמרטוט
  • תודה לכל העונות, הממליצות והמברכות...
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי לא לכם הגיגיהם..."

• בשעה-טובה ומוצלחת לרגל המעבר!

הטיפ שלי: קניתי את הכלי הכי זול וגדול לאקונומיקה,שיהיה במלאי.
    משפך ובקבוק-תרסיס לשוטף וכך אני מרססת מעט בכל-פעם ולא-שופכת סתם..

+ 2 מברשות לניקוי מאיקיאה (מאילו של ה- 3 ש"ח): אחת ליד-האסלה,רק בשבילה
    והאחת מתחת לכיור במיטבח.

והטיפ-הכי גדול,בפעם-הראשונה כשאני עוברת לדירה-חדשה אני מנקה את האריחים/האמבטיה (אין לי בדירה-הנוכחית) הכי ביסודיות,מסירה את שיירי-הסיד ואז הניקוי בשוטף הינו קליל ומהיר.

• שטיפת רצפה- אני לא אוהבת לשפוך מים ולגרוף...כי אני לא מרימה רהיטים אני שוטפת בחלקים ולהציף מים על רהיטים זה מקלקל
    ..אז למשל סלון אני מזיזה את הספות ושולחן הצידה, בדלי שמה ריצפז ומים, ועם סמרטוט שטבלתי בדלי ללא סחיטה אני עוברת על כל האזור,כך שהכל מוקצף אחכ אני גורפת ואוספת את המים שנגרפו עם סמרטוט אחר לדלי אחר שהוא ריק כדי לא לערבב את הג'יפה במים עם החומר וכדי לא ללכלך את הסמרטוט
    (פשוט עובדת עם 2 דליים ו2 סמרטוטים, אחד לשטיפה ואחד למים המלוכלכים)
    ואחכ אני מעבירה סמרטוט שטבלתי במים אבל אחכ סחטתי טוב והוא רק לח.

נקיון אמבטיה- משפשפת את האמבטיה עם ספוג ואקונומיקה מבפנים ונותנת כמה דקות, אחכ שוטפת במים עם הטוש ומייבשת עם סמרטוט מיקרופייבר קטן כדי שלא יהיו סימנים. מבחוץ עוברת עם סמרטוט לח

מקלחון בחדר שלנו- מנקה עם סיליט בנג , מעולה נגד אבנית וגם מבריק את הברזים ואחכ שוטפת במים עם הטוש ומייבשת עם סמרטוט
  • יקירתי
  • יקירתי
    בשעה טובה על הבית החדש שיהיה לכם המון המון בהצלחה
    במקום החדש

שבוע 31 מההההההההה
    איך שהזמן רץ שנהנים

כנסי לפייסבוק ל-מסודרות יש להן טיפים מעולים
    אני גם אשלח לך למייל כל מיני דרכי ניקוי עם חומץ
    שהוא מעולה ולא רעיל.
    חוץ מזה אני חולההההה על אקונומיקה.
    בקשר לשטיפה אני מאוד אוהבת את שואב האבק
    שואבת איפה שרק אפשר .. קודם אבק אח"כ שאיבה,
    מזיזה את הסלון לצד אחד שוטפת קודם עם סמרטוט רטוב, מגב,
    ואח"כ סמרטוט סחוט היטב,מחכה שיתייבש מזיזה סלון לצד שני
    וחוזר חלילה..

הנה משהו חמוד שמצאתי ..
    קליפות תפוזים - פטנט חדש...שימושי מאוד!
    כל יום, שניים - שלושה תפוזים מתקלפים להם ונסחטים למיצים.
    והקליפות, לאן הן הולכות? לסיר קבוע שעומד על הגז ומקבל אותן בשמחה.
    "לא ריבה ירקח הסיר, כי אם חומר ניקוי מופלא. זה כל כך פשוט וכל כך בחינם: מכסים את הקליפות במים ומרתיחים. זה הכל, בחיי! את מי התפוז האלה אני זורקת על כל דבר: על רצפת המטבח לספונג'ה, לאסלה או לכיור לצורך הלבנה, וכמובן לניגוב משטח הגז עצמו. הכי מצחיק, כשאני שוכחת את הסיר ופתאום עולה באפי ריח עז של תפוז. אני רצה למטבח לכבות את האש, והנה האסונות הם כולם לברכה: הבית מלא באדים תפוזיים וניגוב משטח הגז מהמים שגלשו עליו הוא בעצם ניקיון! "תאמרו 'זה לא עובד כמו אקונומיקה', ואני אסכים: זה לא מסריח, זה לא מרעיל אותי, זה לא מזהם את הסביבה ולא הורג את האדמה ואת מי ההשקיה. אה, וזה גם לא מלבין את הכיור ללבן בוהק, זה סתם מנקה אותו. את מה שאני לא מצליחה להכניס לסיר אני מייבשת. פשוט מניחים את הקליפות ונותנים להן להתייבש. בתום עונת התפוזים אפשר לחזור על הטריק עם קליפות מיובשות, וגם להכין איתן תה הדרים כשגעגוע חורף תוקף".

קראנו , ניסינו, והרי התוצאות: זה עובד. ובגדול. בתוך חמש דקות הרתחה ודקה אחת של ניגוב, קיבלנו כיריים צחורות ואוויר מלא בניחוח תפוז. שלום לחומרי הניקוי במכלי פלסטיק ולהוצאה של עשרות שקלים בחודש. בימים הבאים נגוון עם לימונים, אשכוליות ופומליות. תמיד חלמנו לגור בתוך פרדס.
  • גניתוש איפה היית? חיכיתי להודעה ממך
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי לא לכם הגיגיהם..."

• קודם כל בשעה טובה על הבית
    שטיפת ריצפה קודם כל מטאטא טוב טוב, כמובן שאים יש שואב עדיף, אחר כך שמה מים בסמרטוט הרבה גורפת ואז מנגבת. אמבטיה כמובן שקודם כל מרטיבה שמה חומר משפשפת ואז שוטפת וכמובן שאים יש אפשרות והילדים לא בבית עדיף לעשות בעירום.......

• שילגי לאן עברת? אנחנו שכנות.. אני גרה בכפר יונה
  • שילגייה

• אין לי בעיה אם הציוד לבית יש לי בעיה עם הכסף שצריך לשלם בעדו
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי לא לכם הגיגיהם..."

• הטיפים של מרווה שווים זהב אני גם חושבת שאת צריכה להוציא ספר

ושילגי נראה לך שידברו על ניקיון ואני לא אגיב
    אני כל הזמן חושבת על הניקיון הראשוני בבית החדש שלי ...
    יאללה שיגיע כבר הזמן לעבור.
  • לניקוי רצפות - זה החבר הכי טוב שלי
  • אצלי הניקיון מתחלק על יומיים קודם אבק שנמשך יומיים שאת הרוב אני עושה כולל ארונות מטבח מבחוץ רק ואמבטיה ושירותים אבל לגבי האמבטיה כבר אין לי כוח מזמן זה תאמת בעלי עושה ואני מנהקה את זה עם סנובון מנה אסלות גם לאמבטיה וגם לכיור והשירותים אבל לא משקיעה בזה יותר מידי שיהיה נקי טיפה וזהו - זה לא מבריק אבל גם לא בית חדש שבחדשים.
    והשטיפה גם לקוחת לי יומיים בערך לטאטא אין לי סבלנות אני שופכת טיפה מים עם הסמרטוט ומעבירה קרצוף עם מגבב וסמרטוט ואחכ גורפת את המים ואוספת עם הסמרטוט ומעבירה שוב סמרטוט לח ומחליפה את המים כל פעם

המסנג'ר שלי: [email protected]

• בשעה טובה על הבית
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה