ילדים וכלבים...????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז אני זקוקה לעזרה מהבנות שעברו או שמעו משהו דומה- נויה שלי בת השנתיים מאוד מאוד אוהבת בעלי חיים במיוחד כלבים אבל יש לה פחד להתקרב אליהם כי לפני חצי שנה בערך גור קטן קפץ ושיחק איתה (אז היא התקרבה והתלהבה) ומתוך משחק נשך חלש אבל זה גרם לשריטה ומאז היא בפחדים.. היא מבקשת כמעט כל יום ממני ומבעלי כלב אז בעלי הפתיעה אותה ומהיום יש לנו את במבי- פינצ'ר ננסי קטנטן ומתוק והבעיה שהוא גור והוא רץ ומשתולל ורוצה לשחק.. היא כל היום הייתה על הידיים והתחילה לבכות ולצרוח כשהוא רק ניסה להתקרב.. כשיצאנו לטייל בחוץ היא הייתה על הידיים אבל בשלב מסויים הסכימה להחזיק את הרצועה.. בגינה היא שיחקה רק שהיא הבינה באמת שהוא קשור.. השאלה שלי היא האם להשאיר או למסור? הוא באמת מתוק ואני מאוד רוצה שהיא תגדל עם כלב אבל מצד שני, אם זה לא עובר והפחדים ימשיכו?? אז לאלו שכן עברו או שמעו- זה עובר? יש דרך לעזור לתהליך? או למסור??
    בבקשה תעזרו (!!!!!!) תודה ולילה טוב לכולן..
    ]
4 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי זה לאט לאט יעבור לה.. הנה היא כבר לקחה את הרצועה ולא נרתעה..

תראו לה שאתם מלטפים אותו משחקים איתו... הכי הכי חשוב לדעתי,כשהוא קופץ ומשתולל לא להראות לנויה שאתם נלחצים... היא מרגישה הכל

• כדאי להתייעץ בפורום שמבין בכלבים... ynet or tapuz יש קהילות בעלי חיים.
    שם יענו לך תשובות רציניות יותר.
    מניסיוני האישי, הכל עניין של דוגמא אישית והרגל. אם אתם תאהבו את הגור ולא תפחדו ממנו או תפחדו שיפגע בה, היא תאהב גם. ולהיפך.
    גורים קופצים ולעתים נושכים חלושות, תוך כדי משחק. אתם צריכים ללמד אותו להיות עדין, כאשר תהיו עדינים איתו הוא יגדל ויתרגל להיות עדין אתכם.
    בהצלחה!

נ.ב. - נקודה למחשבה - תמיד עדיף לאמץ חיית מחמד מעמותה או כלבייה מאשר לקנות ולעודד את הסחר האכזרי בבעלי חיים.

• תודה בנות.. אני אנסה את העניין של הרוגע.. והגור שאצלנו הוא בדרך כלל נמכר בלא מעט כסף אבל אנחנו לקחנו אותו ממישהו ששם אותו במרפסת במשך שבועיים מבלי להוציא אותו.. הוא די התאכזר אליו אז לקחנו אותו משם.. אני גם בעד לקחת ממקומות כאלה ולא לקנות..
    אני אבדוק בעוד פורומים.. תודה
    ]
  • גם אנחנו הבטחנו לזהר כלב ליום הולדת . אני בטוחה שהפחד יעבור לה במהרה אבל למה פינצ'ר ממי ? זה כלב הכי פחות טוב משתלב עם ילדים (אם כי עדיין אפשרי ) זה מה שאני יודעת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה