צירים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,
    אני בשבוע 31+6 ויושבת כבר יותר משבועיים בבית בגלל צירים לא סדירים והתקצרות קלה של הצוואר רחם שבפעם האחרונה הייתה תקינה 31 מ"מ.
    הצירים לא הפסיקו ובימים האחרונים כל יום מתווסף משהו אחר... אני כרגע עם התכווצויות לא סדירות לפעמים כל 15 שעה ולפעמים כל 20-25 דקות אבל בעיקרון כל היום עם התכווצויות.
    ביומיים האחרונים גם יש כאבים במפשעה ובגב התחתון ומשהו מוזר אני מרגישה כאילו היד שלה או משהו שם עוד רגע יוצא לי מעל העצם הימנית בין המותן למפשעה (ממש במפרק של הרגל) ורק שם ולא בצד שמאל.
    השאלה היא האם ללכת למיון שיבדקו או שפשוט לנסות לנוח? זה הריון שני ובהריון הקודם הגעתי למיון עם סיבה אחרת והתברר שהיו לי צירים די חזקים אני פשוט לא מרגישה אותם בכאב אלא התכווצויות שהם נסבלות אבל לא נעימות ומקשות קצת על הנשימה ובסוף ילדתי ב37+0.
    אני לא יודעת מה לעשות... בשבועיים האחרונים הייתי כבר פעמיים במיון ואני לא רוצה ללכת סתם ואולי כל מה שאני צריכה זה לנוח, אני פשוט חוששת בגלל המהירות שהכל קרה בהריון הראשון..
    סליחה על האורך...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

את צריכה ללכת להבדק
    זה לא נכון שזה סתם - אם הכל תקין, אז טוב שהכל תקין ולא לחשוב שהלכת סתם

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה