מחושבים מול ספונטניים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
17 תגובות
עמוד 1
  • מעניין....אבל לא ממש ריאלי?
    אנחנו משפחה ממוצעת, עם הכנסה ממוצעת (טיפה מעל הממוצע אם מחשיבים את הנטו) ועדיין אנחנו בקושי סוגרים את החודש....בעיקר בגלל שתי הוצאות ענקיות (אבל הכרחיות- טיפולי שיניים שלי ולימודים של בעלי)
    אין מצב שאנחנו מצליחים לחסוך כסף עם ההוצאות שלנו ואנחנו ממש אבל ממש, מהמחושבים, בקושי מוציאים כסף על בילויים/גאדג'טים/רכב חדש/בית מפואר או מאובזר.....באמת שההוצאות מינמליות. מתחילים את החודש רק עם משכנתא+גנים בכמעט 7000 ש"ח+1200 ש"ח הלוואה.

• אנחנו בדיוק אותו הדבר.
    הכנסה קצת מעל ההממוצעת, גם סוגרים את החודש בלחץ,
    ויש לנו הוצאה ענקית, מטפלת לליה, החלטנו שזה מספיק חשוב לנו כדי "לסבול" את ההוצאה הזאת.
    למזלינו ההורים שלנו עוזרים עם המטפלת.

אני בעד לחיות בצורה מחושבת, הנאה מהחיים זה לא בהכרח סלון חדש לבית,
    או שופינד בכמה אלפי שקלים.
    כי בסוף כל ההנאה הזאת מסתתר חוב ענקי לבנק, וזאת בועה שתתנפץ בפרצוף.
    אני מעדיפה לחיות "בקמצנות" אבל בלי פחד של הוצאה לפועל.
    ובעצם לא מדובר ב"קמצנות" בכלל, אלא חיים ברמה שהכנסה משפחתית מאפשרת.
    נטלי
  • מחושבים ועוד איך . בוקר שלי מתחיל בבדיקת חשבונות בנק וכרטיסי אשראי . אולי זה פועל יוצא של מקצוע שלי אבל גם הוצאות גדולות הם מחושבות . גם נסיעות בחול מחושבות ואנו חוסכים איפו שאפשר . התרה לא להיות במינוס ולא להיות מופתע .
    יש לי פיקדנות קטנים לארועים ומתנות . גם בחודש שאין ארועה אנו שמים סכום קבוע בצד. יש לי חסכון לחודשי קייץ - ילי אוגוסט וכו .אני לא יקפוץ מעל הפופיק מצד אחד מצד שני אני רוצה להינות כאנו עובדים מספיק קשה.
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני מחושבתתתתתתת
    וקונה הכל מהכל....
    שנה בבית בלי עבודה ואני עדיין ב +
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"

• ליטל - כל הכבוד שאתם מצליחים להיות בפלוס עם הכנסה אחת

• אצלינוזה די הופוך , אני מאוד מחושבת ובעלי בזבזן . גם לו יש תחביבים שעולים המון כסף....
  • האמת, אני אוהבת לבזבז, אוהבת את החיים הטובים, ישיבה בבית קפה, בגדים, בשמים, תכשיטים
  • אנחנו שנינו בזבזנים ממש מצא מין את מינו

• אנחנו די מהמחושבים, ולפעמים גם לא עושים חשבון... זה תלוי...

אני חולת שופינג, אבל בתבונה
    קונה רק בסיילים! אין אצלי מצב להיכנס לאיזושהי רשת בגדים בתחילת עונה ולקנות משו - ולו פריט אחד! רק הידיעה שעוד חודשיים המחיר יהיה שליש ממה שהוא פשוט לא מאפשרת לי אפילו להסתכל על הבגד...

אז יוצא בתחילת עונה אני לא קונה כלום- רק מחנויות עודפים, ואז בסופעונה אני חוגגת, וגם קונה לשנה הבאה...

בתכלס, גם אני ובעלי אוהבים את החיים הטובים: מלונות, בתי קפה, מסעדות...
    אבל משתדלים לא להגזים
    בעיקר עכשיו אנחנו די שקולים לקראת לקיחת משכנתא...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • עדי אני דיי כמוך בקניות
    שאני חושבת על זה..אני מגיעה למסקנה שאצלי חלק מההנאה בקניה זה אם הצלחתי לקנות מוצר איכותי במחיר מציאה ממש עושה לי הרגשה שדפקתי את המערכת
  • אנחנו מחושבים מאוד...
    במיוחד עכשיו שאנחנו חוסכים בטירוף לקניית בית,
    הכזבוזים שלנו מסתכמים בבית קפה/ מסעדה אחת לשבועיים,
    ובגדים בעיקר לילדים (וגם זה במידה) ולנו רק בסיילים...

האמת, אחרי שחזרתי מתאילנד, החשק של הקניות ממש עבר לי,
    במשך כמה חודשים לא יכולתי להכנס לקניון אפילו
  • מרינה מבחינת הבגדים אני גם תמיד מנצלץ מרכזי עודפים בחו"ל וגם רשת אינטרנט .
    אני קונה אבל גם זה במסגרת התקציב כמו שהומרים . בעלי תמיד אומר שאני העביר מסעיף אחד לשני ... מה שבטוח מסגרת אני לא פורצת... בדיוק כמו ועדת טרכטנבר הזאת

• אני די מחושבת
    בעלי בזבזן
  • מאוד מחושבים! לפעמים אפילו יותר מידיי..
    למען האמת אנחנו הזוג שתמיד מבקשים ממנו עצות פיננסיות.
    סתם דוגמא, בדיוק אתמול ייעצתי לאחותי שמתחתנת להצטרך למזרחי בשביל לפתוח שם פיקדון כי מצאתי שהוא הכי מומלץ מבחינת התנאים שהוא נותן.
    היא בעיקר צחקה עליי שאני יודעת יותר מידיי דברים כאלה ושבסוף לא ישאר לי מקום במוח לדברים החשובים באמת.. אבל בסופו של היום היא נעזרה בי!
  • ושוב יש לנו פרסומת לבנק מזרחי . רק כדי להבין ב99 אחוז מהבנקים יש מוצרי חסכון מאוד דומים אם לא זהים . לכן אין שום סיבה להצטרף לבנק כזה או אחר בגלל הפקדון . יש המון פרמטרים הרבה יותר חשובים בבחירת הבנק והם אינדוידואלים לכל בן זוג .
  • שנינו מחושבים, בעלי יותר! הוא חייב להכנס לפחות אחת ליומיים לחשבון כדי לבדוק מה קורה שם!
    אף פעם לא היינו במינוס (טפו טפו טפו)
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה