חזרתי מ...... + המדריך להריונית הטסה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אירלנד!!!

חזרתי מהשבועיים הכי מדהימים בחיים שלי!!!!!
    איזו מדהימה אירלנד, איזה נופים. כאבו לי העיניים מרוב הירוק שראינו!!!!

נחלים, נהרות, אגמים, צוקים בקיצור- אחד המקומות היפים ביותר שראיתי בחיי!!!!

וכמה טיפים להריונית שמעוניינת לטוס:
    1. לעשות ביטוח טוב שמקיף כל מקרה שחלילה יכול לקרות. עדיף לשלם קצת יותר אבל להיות רגועה שיש כיסוי מכל הכיוונים. תודה לאל שלא הזדקקתי לטיפול רפואי אבל זה בהחלט מרגיע.
    2. יש חברות תעופה שדורשות אישור רפואי למותר לטוס בהריון ושאין בעיות לאותה אישה החל משבוע מסויים (בלופטהנזה זה החל משבוע 28)- חשוב לברר את הדברים האלה לפני כי הם פשוט לא מעלים לטיסה בלי האישור.
    3. להביא מסמך תקף של בדיקה אחרונה או סקירה שכתוב בה תאריך הבדיקה ושבוע ההריון בזמן הבדיקה- ביקשו ממני להוכיח שאני עדיין לא בשבוע 28 כי לא היה לי אישור רפואי. מזלי שהחלטתי להביא ברגע האחרון את הסקירה המורחבת והיה רשום שם את כל הפרטים. בקיצור- תביאו הוכחה לשבוע שלכן אם אין לכן אישור רפואי.
    4. לקום להסתובב במטוס ולהתמתח- מקל על כאבי גב ובחודשים מתקדמים יותר מונע פקקת ורידים ברגליים.
    6. להוציא את הבטן ולהסתובב איתה בגאווה.... זה מקצר תורים בשירותים
9 תגובות
עמוד 1
  • מאמיי שלי כמה שהתגעגעתייייי

• שמחה לשמוע שנהנתם
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • איזה כיף שחזרת!!
    יאללה עכשיו תבואי לבקר!!!

שימי תמונות- תשוויצי קצת!

• גם אני התגעגעתי
  • תודה רבה בנות... למרות שהתעדכנתי בפורום מדי פעם גם אני התגעגעתי!!!!

לבעלי היתה נסיעה לשבוע מהעבודה אז היינו באיזור דבלין שבוע ואח"כ המשכנו עוד שבוע לטייל.....

תמונות יעלו בקרוב לפייסבוק....

• יואו אירנלד איזה חלום... כיף לכם
    באת לי בול בזמן עם הטיפים
  • יהההההה איזה חלום.. זה יעד שממש הייתי רוצה להיות בו

• עוגית- אם את רוצה להיות סופר מכוסה תדאגי שהמכתב יהיה כתוב באנגלית עם כל הפרטים. לגבי השתיה- שתיתי מספיק- פשוט ביקשתי כל הזמן מהדיילים.

מיטל- אני מסתכלת על התמונות ומתוסכלת כי הן פשוט לא משקפות אפילו חצי מהיופי שראינו שם... בהחלט יעד שווה!

• תודה מותק,
    הרופא כתב לי NORMAL PREGNANCY ואת השבוע - לא משהו יותר מדי מפורט... מקווה שזה יספיק כי אין לי זמן לתקן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה