מטרנה או סימילאק? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • במה אתן משתמשות מטרנה או סימילאק?
    אני רוצה לקנות שיהייה בבית אם לא אצליח להניק.
    מה יותר טוב? או יותר טעים לקטנטנים?

11 תגובות
עמוד 1
  • סימילאק

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • אני השתמשתי במטרנה, אבל האמת, זה מאוד אינדיבידואלי... תלוי מה הילד יוהב ומה יעשה לו פחות גזים/עצירויות.
    לבת שלי סימילאק עשה עצירות מטורפת. רק כששינינו למטרנה זה עבר.
    אגב, יש גם אופטימיל שהוא גם אופציה.
  • הכל תלוי בהם!
    אי אפשר לדעת מראש

אני התחלתי עם סימילאק כי זה מה שנתנו בביה"ח
    וראיתי שהיא לא מתה על זה
    עברתי למטרנה
    אוכלת יותר טוב, אבל גם לא בהתלהבות יתר...

תתחילי עם משהו אחד
    בד"כ מה שיתחילו בביה"ח- תראי זה הולך...

• מאוד אינדבידואלי..

בכל מקרה ממליצה לך לקנות שקיות TO GO של מטרנה .. כי כל פעם שפותחים חבילה גדולה אחרי חודש צריך לזרוק וחבל... ושקיות

ככה אני עשיתי כשהנקתי.

תמרי שלי לא אהבה סימילאק ואהבה מטרנה.. האמת הסימילאק קצת יותר כבד... אבל זה באמת תלוי בתינוק

בהחלט מומלץ שיהיה לך בבית אחרי שאת יולדת ב"ה

• אני בעד הנקה....
    אם את מתכננת לנסות להניק, קני מטרנה to go למקרה שיהיו מעט קשיים בהתחלה. אני נותנת מטרנה אקסטרה קר, האדוונס גרם אצלנו לעצירות ואופטימיל לא ניסיתי...
  • בהחלט זה אינדיבידואלי

בכל מקרה אנחנו עם סימילאק

• במקרה שלנו אוריאל אהב ואוהב עדיין סימילאק
  • מגיל חודש אני נוותנת לבת שלי מטרנה תנסי מה שמיטל הציעה לך תקני שקיות TO GO של מטרנה

• מטרנה..

ומעולם לא שמעתי על כך שצריך לזרוק מטרנה חודש לאחר הפתיחה..
  • כל תינוק ומה שמתאים לו. אצלנו התחלתי בגיל חודשיים (כשהפסקתי להניק) עם סימילאק אדוונס וזה עשה לה עצירות נוראית, ובגיל 3.5 חודשים עברנו למטרנה אקטרה קר והכל הסתדר :) אני מציעה כמו שאמרו הבנות, לנסות משהו ופשוט לראות איך הבייבי מגיב. בבית החולים גם מקבלים המון דוגמיות כך שיהיה לך לנסות מהכל...

• מטרנה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה