שם לבת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

28 תגובות
עמוד 1
  • אני אוהבת יותר תהל

/link/link_through/1yg9h-101]
  • תמר שם מדהים!!!

• ת-מ-ר
  • אני אוהבת את שניהם האמת
  • תמר

• איפה מיטל... היא תגיד לך מה היא חושבת....

אני אישית אוהבת יותר תמר....
  • שני השמות יפים מאודדדדיהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• ממממממממ.....

ברור שתמר!!!!!!!!!!!

ועכשיו בלי קשר לזה שאני סופר משוחדת.. יש עוד הרבה שמות שאני אוהבת.. תהל לא בינהם

• אני מאוד אוהבת תהל

• תהל

• תמר

• תמר

• מרווה אני מתה על ההסבר שלך - הוא פשוט גרם לי לאהוב את השם יותר ממה שאהבתי אפילו

• מיטלוששששששש

• כי אני פוחדת שתמר יהפוך מהר מאוד לשם "תמי".

אני לא אוהבת את הקיצור / ההטייה הזאת תמי.

אני אוהבת תמר.

זאת הסיבה שכרגע , אני מעדיפה את השם תהל.

כמובן שיש לנו עוד זמן...בטח יצטרפו עוד שמות...
  • תמר
  • תמר. יישתנה לתמי או לא?
  • אוהבת את השם תמר.. באופן כללי

• תמר מהמם............
  • עדן, תמר בחיים לא ישתנה לתמי אם לא תשנו אותו. נקודה. זו דעתי. אין מצב שמישהו בקרבתי יעיז לנסות אפילו בצחוק לקרוא לתמר תמי... שם החיבה של תמר הוא תמרי או תמדורה (שזה לצד המרוקאי שלנו... חחח שניי הצדדים)

יותר מזה אבא שלי פעם קרא לה תמרה... שזה גם יפה בעיניי.. ואני נכנסתי בו.. מסכן הוא לא התכוון..
    מרווה הדס זה עוד שם שאני מחוברת אליו בצורה בלתי רגילה.. פשוט שם מושלם, גם אצלי אין מצב לקרוא כך.. אבל נעמה לא תפוס במשפחה

• תמר
  • תהל מדהים !!!!!!!!!!!!!
  • חד משמעית תמר. וכמו שאמרה מיטל אם לא תשנו הוא לא ישתנה...
  • תהל

• נראה לי שהכינויים-המקוצרים שהיו אופנתיים בשנות ה-60,70,היום כבר לא-נהוגים וטוב שכך!

אני לא-מכירה אף שם של ילד,שההורים שלו קיצרו לו אותו כשם-חיבה,לפחות לא-בסביבתי,זה כבר פאסה ולא-אופנתי,כך שאין מה לחשוש מהכינויים האילו...
    אף-אחד גם לא-מכנה את הילדים,שאני מכירה בכינויים-המקוצרים האילו..

למשל:
    יהונתן (ולא- יוני)
    גדעון (ולא- גידי)
    תמר (ולא- תמי)

אם היה לי ילד בעל השמות הללו,ברור שהייתי דבקה רק בשמו-המקורי או בשמות-חיבה אחרים,כי בכנות,אני לא מתחברת בכלל לכינויים-המקוצרים הללו,כך שגם אף-אחד בסביבתי לא-היה מכנה אותם כך!!!

האמת,יש לי קרוב-משפחה רחוק שמכנה אותי מייקלללללל ואני לא-סובלת את הכינוי הזה,שהוא מכנה אותי וכמה שהערתי לו,זה לא-עוזר לי,אז התייאשתי ממנו

• תהל

• לפי דעתי- תמר
  • תהל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה