מה המצב פה בנות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממתינה לסופ"ש הקרוב כדי לא לקבל.. לא ניסינו יותר מדי החודש אבל מה שיהיה יהיה...
    מה איתכן? עדכון סטטוס...
6 תגובות
עמוד 1
  • גם אנחנו יותר מידי החודש לא עבדנו סביב הימים הפוריים (אצלי הם רק בתאוריה כי אני לא מצליחה לראות תופעות ביוץ)
    היית אמורה לקלב הסופש וביינתיים לא קיבלתי
    יכול להיות שקצת מאחר אצלי המחזור נע בין 28 לבין 32 יום כך שיתכן ואקבל במהלך שבוע הבא
    הבדיקה הבייתית שלי יצאה שלילית

את אמורהל לקלב סופש הבא ?
  • אני נכנסתי עכשיו לתקופת הביוץ,
    מחזור אחרון 6/9 ואני מרגישה עכשיו
    הפרשות מרובות.. סליחה על הבורות.. זה מסמל ביוץ/סוג של??
    הפרשות לבנות רגילות אבל בכמות יותר גדולה מבד"כ..
    אז נתחיל לעבוד

שיהיה בהצלחה לכל אחת מכן
    ושהחודש יביא לנו בשורות טובות
  • אה גם אני קיבלתי ב 6/9 ועכשיו נכנסתי לתקופת ביוץ!!!
    גם אנחנו התחלנו שבוע עבודה מרובה ומקווים לבשורות טובות... בעלי כבר בטירוף... חמוד שלי!
    אני מזה שמחה שהורדתי את כלללללל הלחץ שהייתי בו... כל ההיסטריה פשוט פגה לה... רגועה כמו אחרי יוגה... הבנתי שזה פשוט לא עוזר... חוץ מזה הסקס פשוט מרגיע
  • חחח שאלה מצחיקה..
    אנחנו ממש בימים הללו... (נכון?)
    חברה שליכמעט בסוף הריון והיא אמרה לי
    שכשהיא ניסתה להכנס היא ובעלה כל יום
    וזה הצליח להם...
    מה אתן אומרות, יום כן יום לא או כל יום?
    מה יותר טוב?
  • אני עכשיו מנסה כל יום, לפי ההרגשה שלי, וגם לפי איזה מחקר אוסטרלי (נראה לי...) שעשו ומצאו שזוגות שעשו את זה כל יום הצליחו יותר מאשר אלה של פעם ביומיים...
    אז יאללה בלאגן!!!

• הי בננות,
    אני מתחילה השבוע את התקופה הפורייה שלי, אבל-
    בעלי במילואים... והוא לא יוכל להגיע. כך שהחודש הזה מתפספס לנו ל-ג-מ-ר-י... קצת מבאס, אבל העיקר שהוא יחזור בשלום ושנמשיך מאיפה שעצרנו. קצת מכניס אותי לפרופורציות- מה זה חודש לכאן או לכאן, העיקר שיהיה את השותף לחיים, האדם הזה שאוהבים אהבת נפש, שאיתו ועבורו רוצים את המשפחה הזו. בלעדיהם זה פשוט לא שווה כלום.

שיהיה שבוע טוב,
    יפעת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה