-
לא מניסיון- אבל נראה לי שהטמפרטורה בחוץ בלילה עדיין לא נמוכה מספיק.
מאוורר לא סתם נקרא כך. הוא לא מוריד טמפ' הוא רק מאוורר.
אז אני הייתי עושה דיי כמוך, הייתי דואגת שיהיה מספיק אוורור, לא הרבה שכבות.
-
שימי ביום מזגן על 21 מעלות.. החדר יתקרר מספיק ואז הטמפרטורה תגיע ל 23/4 ואז תחזירי את המזגן ל 24
בגדול בבית הקודם היה לי קשה מאוד להוריד את הטמפרטורה אבל היה סביר גם כשהיה 26 מעלות
אם לך חם ואת מזיעה גם לבייבי ולהפך... תלכי לפי התחושות שלך.. אין לך מה לפחד בכלל... את אמא ואת יודעת הכי טוב אפילו יותר טוב מהמדחום
-
האמת שגם אותי הנושא הזה מפחיד מאד
אצלי בבית אין מזגן בכלל
והטמפרטורה בחדר (בלי מאוורורם) היא 26-28 מעלות...
ואנחנו לא יכולים לישון עם המאוורר תקרה הרגיל כי זה מפריע לבייבייסנס... אז אנחנו ישנים עם מאורוו שהוא רק עלינו
ואז אני מפחדת שחם באיזור שלה!!!!
אז אני בעצמי לא יודעת מה לעשות!
-
מיכלי, איך מאוורר תקרה מפריע לבייבי סנס??
-
זה אחד ההאזהרות שלו
שמאוורר תקרה מפריע לבייביסנס
הוא זורק רוח כאילו זה הנשימות של התינוק ואז הוא לא עובד
אנחנו לתומינו לא קראנו את ההוראות ו (נו, ישראלים טיפוסיים) הלכנו זועמים לחברה ויצאנו מפודחים...
עכשיו כל ערב אנחנו ועושים בדיקה שוב ושוב ב(לי שהילדה שם )ורואים שלפחות המאוורר שמכוון עלינו, לא יעשה כמו נשימות ואז הבייביסנס יצפצף......
-
כל מאוור באיזור או תנועתיות באיזור המיטה של התינוק מפריעה לו...
שימו לב שאת יכולה להרים את הבייבי ורק כשאת מתרחקת מהמיטה הוא יצפצף...
אני לא ישנה עם מאוורר בגלל זה...
-
בנות מאוורר מפריע לבייביסנס בדוק
הבייביסנס מזהה את רוח המאוורר כנשימות - פאק מאוד גדול של המכשיר לדעתי
בכל אופן מיכל - איך היא לבושה אצלך?
ירדן ממי זה בסדר גמור, גם אני לא בודקת על האחוזון הקטנטון - מה שכן אני חייבת לציין שאצלי מזגן קבוע 25 מעלות (גם אוספים משכנתא לחשבון חשמל על הדרך) - אין ברירה אני שומרת על טמפרוטרת החדר ככה קבוע.
-
תגידו רק אני בלי מדי חום בבית?? אני הולכת עם תחושת הבטן שלי, אם קר מכסה בשמיכה עבה יותר ואם חם אז מורידה לשמיכה קלילה.. אין מאורר ואין מזגן. (האמת רק כשהיה חסין הפעלתי להם בחדר מאורר אבל זה היה שלוש פעמים מאז שאמילי נולדה)
עם אוריקי היה לי מד חום במיטה אבל העפתי אותו די מהר. ועם אמילי בכלל לא זכרתי שצריך שיהיה 24 מעלות..
אוף איזה אמא מזניחה אני.
-
המד חום טמפרטורה זה סתם חרטה.......
מה שאתם מרגישים גם הילדה מרגישה
אני מבינה שאתם עושים הכל בשביל לעטוף אותה בצמר גפן- אבל שבסוף זה לא יזיק...
מכיון שהיא נולדה רק עכשיו שימי מזגן בחדר 25 מעלות- אין לך מימה לחשוש בבית חולים יותר קר
שימי לה בגד גוף ארוך דק, ושמיכה נעימה לגוף........
ברגע שקר לה תגעי לה בידיים וברגליים ובאף- ככה תדעי
ברגע שחם לה את כבר תביני........
ולא צריך מאווררררררררררררררררררר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!