בדיקות פוריות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לחברי הפורום:)

אני די חדשה בפורום וזקוקה לעזרתכן בדחיפות!

אני נשואה 7 חודשים ואנחנו מנסים להיכנס להריון 7 חודשים מיום החתונה ללא הצלחה

לקחתי גלולות במהלך 5 שנים ללא הפסקות.

שאלתי היא: ביקשתי מרופא הנשים שיפנה אותי לבדיקות אך הוא מתעקש שאין צורך לפני שנגיע לשנת ניסיון! האם להישמע לרופא או לעבור בדחיפות לרופא נשים אחר?

המחזור שלי די סדיר בין 25-27 יום.

מה לעשות?מבולבלת ולחוצה!

taty.p
3 תגובות
עמוד 1
  • היי
    בעיקרון רוב הרופאים לפני שנה לא נותנים בדיקות אבל אם את חושבת שיש סיבה או שיתכן ובעבר איבחנו אצלך בעיה כלשהי או אולי את חודשת שיש בעיה כלשהי או שתתעקשי על בדיקות או שתעברי לרופא אחר.
    את מצליחה לאתר את הביוץ שלך ?
    אני הייתי ממליצה לך לעשות פרופיל הורמונלי ובדיקת אולטרסאונד בתור התחלה
    ואם אתם יכולים להוציא בדיקת זרע לבעלך גם מצוין
    אלא בדיקות שיכולות להצביע על בעיתיות.
  • היי
    הלן84 ענתה לך שיה לך בהצלחה

• הי, לא להשמע לרופא!!! תתעקשו על בדיקות... אין פה קטע של דחוף כמו שאת מגדירה פשוט אני ממליצה לך לעשות את כל הבדיקות בכדי לוודא שהכל תקין, כפי שהלן כבר אמרה לך... אנחנו ניסינו 8 חודשים והחלטתי להיבדק ולצערנו גילינו בעיה בזרע מה שהוביל אותנו לטיפולי הפריה חוץ גופית... ( חודש הבא מתחילה )...
    כמובן שאני מאחלת לך שהכל יהיה תקין... אבל ממליצה בחום להיבדק עכשיו זה הזמן,אנחנו לא העלנו בדעתנו שיש לנו בעיות ושלא נדבר על כך שמי ידע בכלל מה זה הפריה??!!! והנה אנחנו שם... אבל לפחות אנחנו יודעים ומטפלים...
    בהצלחה... מקווה שלפני הפעם הבאה שתלכי לרופא תגלי בכלל שאת בהריון ....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה