תראו ערוץ 10 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כתבה על הריון

8 תגובות
עמוד 1
  • יאוווו עכשיו ראיתי
    כמה שהכתבה נכונה !!!
    אבל לפעמים זה מרגיע אנשים אין מה לעשות
    במדינה שלנו הכל זה
    כ. ס. ף. !!!
  • לא הייתי מוותרת על אף בדיקה שעשיתי.. אפשר גם בזול יחסית...

ובהריון הבא ב"ה אתנהג בול אותו הדבר...

הבעייתיות מתחילה כשישד בעיות והרופאים לפעמים טועים

• פיספסתי - על מה הכתבה הייתה??

• הכתבה היתה עלזה שרק בישראל נהוג לעשות כל כך הרבה בדיקות.. 12 בממוצע לעומת העולם 6!!!!!!

ועזה שהיו רופאים שהמליצו להפיל/ להפסיק או על לידה מוקדמת... או לחילופין להוסיף בדיקות יקרות בטירוף.... (מטחנת כסף התחום הזה אין מה לעשות) וברוך ה' התינוקות הללו יצאו בריאים!!!

בכלל כל הנושא הזה של הריון כל כך רגיש ועולם הרפואה בארץ מנצל אתזה לעשיית כסף. ובכמויות!

• בעלי ואני ראינו
    כתבה חשובה בהחלט וגם צודקת!!!!
    וחווינו את זה על עצמינו עם כל הסיפור של גודל ראש העובר...
    אני עד היום בדאגות וחרדות על זה אפילו שאמרו לי שהכל בסדר..
    לא ארגע עד אחרי הלידה שאראה בעיניים שלי שהכל תקין :/
    וכל זה בגלל הרופא המפגררר שהלחיץ אותי סתם כי הבדל של 5 ימים זה לא משמעותי!!!!!!!!!!!!!!!!!! והוא הפך את זה לכ"כ משמעותי ושלח אותנו למלא בדיקות
    רק אחרי שהיינו אצל חוות דעת נוספת הסבירו לנו שזה שטויות אבל אתן חושבות שזה עזר??
    לא, אני עדיין בטראומה וכמו שאמרתי אני לא אפסיק לדאוג עד אחרי הלידה

• גם ככה אנחנו חרדתיות בהריון.. אז כשרופא בא ואומר משהו זה כמובן מתכון בטוח ללחץ...

אודליה ב"ה הכל יהיה בסדר, כבר הרגיעו אתכם וזה הכי חשוב... זה בטח דבר שאי אפשר לשכוח

• מסכימה עם זה שהכל זה כסף ולמרות זאת לא הייתי מוותרת על עף בדיקה שעשיתי!

יתרה מכך גם כשאמרו לי שלמרות שבדיקת הדם אחרי השקיפות הייתה גבולית והיה מוקד אקוגני בלב לא חובה לעשות מי שפיר - ידעתי שאני עושה!!! לא מצטערת לרגע שעשיתי למרות שזה לקח לי כמה שנים מהחיים...

ולא הבנתי למה אמרו שאצלנו בריאות התינוק היא הכי חשובה... במדינות אחרות זה לא חשוב???

מסקנה דפוקה כי נראה שרק על סמך כמות הבדיקות שאצלנו עושים הגיעו אליה.
    הבעיה שהכתבה אולי תגרום לחלק מהנשים לא להאמין לרופאים גם במקרים שצריך וזה יגרום לבעיות ועוגמות נפש ולכן צריך לקחת את הכתבה בערבון מוגבל.
  • אני חושבת שמה שהכתבה הזאת באה להגיד חוץ מעניין כמות הבדיקות הוא- שלא תמיד אפשר לדעת הכל בוודאות, ולא הכל נכון, למרות כל הבדיקות.
    והכוונה נכון לכאן או לכאן.

זה שחלילה אמרו שיש מום ולעשות הפלה, זה לא אומר שהמום הזה קיים, ולהיפך...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה