שלום לבנות הפורום:-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בננות!!! התגעגתי אז באתי....
    סתם רציתי לספר לכן שעברו עליי כמו שבועות מאוד לחוצים, אבל רוב גורמי הלחץ כבר מאחורי (ענייני עבודה בעיקר). גם לקחתי קצת הפסקה מהפורום הזה, מוכרחה לציין שזה תרם לבריאות הנפש
    ביומיים האחרונים הביוצית אמרה שיש ביוץ, אז נתנו עבודה כמו שצריך
    ו.... מחרתיים אנחנו טסים לחו"ל!!! מי יודע, אולי כשנחזור יהיו לנו הפתעות נעימות
    אז שבוע טוב לכל המקסימות והמנסות! מאחלת לנו חודש מוצלח במיוחד,
    ענת
8 תגובות
עמוד 1
  • מאמי איזה כיף שחזרת!!! ואני מקווה שלמעט מאוד זמן יקירתי...
    גם אנחנו בשבוע עבודה קשה, ומקווה שהפעם יניב פרי...
    בשורות טובות!!!

• מאמי שלי איפה את אני התגעגעתי מאוד
    חשבתי עליך סופש כי בזמן האחרון לא כתבת ולא הגבת
    הלוואי שיצא לכם החודש ותהנו לכם מחול
    החופשה רק תתרום לכם
  • איזה מתוקות אתן, ואיזה כייף לקרוא את התגובות שלכן
    גליה, מתוקה, תחזיקו מעמד עם השבוע הקשה את עושה בדיקות ביוץ?
    הלן, יפיופית החיובית שלנו, הרגשתי צורך לברוח מפה קצת, כי כנראה שאני לקוחת ללב את כל בסיפורים של כל הבנות פה, ולכן במקום להרגע הרגשתי שאני נכנסת לסוג של סטרס... אז ההפסקה הייתה חיובית בהחלט. ממחר שוב אעלם כי אהיה בחו"ל, אבל ממש כייף לבקר פה ו"לראות" את כולן!
    בברכת שמנמנות וחמודות שיבקרו אותנו החודש,
    ענת
  • ענתוש,
    רק את תשכחי להפעיל GPS בחו"ל, שהחסידות ידעו איפה את נמצאת...

תעשו חיים!
    יפעת.
  • יפעת, אין עליך, כמו תמיד!!!!!
    אני אשאיר לחסידות פתק שיחכו לי בבית לקראת ראש השנה, כי זה הזמן שאנחנו חוזרים וזה גם הזמן שהמחזור צריך (ללללללא) להגיע. חבל סתם להטריח אותן עם 5 שעות טיסה!
    אחחחח, מתאים לי אש, כמו שאומרים, מתנה כזאת לראש השנה. אמן!
    יפעתי, הבנתי שבעלך ברח למילואים... תגידי לו שכבר מעכשיו יתחיל לאגור כוחות לחודש הבא כי הוא הולך לשלם על זה ביוקר!

ענת
  • היי ענתי,

לא, אני לא עושה בדיקות ביוץ, הספיק לי מזה בחודשיים האחרונים... אני מעדיפה לא להיות בלחץ, לעשות את זה כל השבוע, ולהיות רגועה... והלוואי והפעם יהיה טוב!!!

תעשו חיים בחו״ל, ותביאו מתנה
  • כן,
    בעלי יצא להגנת המולדת... כנראה שלא שמעו בצה"ל על משהו שנקרא "שלום בית"... סתאם, האמת שאני דוחפת אותו לצאת למילואים וחושבת שזה מאוד חשוב (כי מי אם לא אנחנו נגן על עצמנו?), רק למה בימים האלו החשובים? הוא באמת יצטרך לעבוד כפול, כבר הכנתי אותו לקראת זה... בינתיים אני עוד בודקת ביוץ ודווקא היום יצא לי פס חזק... איזה תסכול!!!
    טוב, לא חשוב, ארגיע את עצמי עם איזה פרוזן...
  • גליה, מבינה אותך לגמרי - חודשיים של ביוצית עייפו אותי, חודש שעבר ויתרתי על העניין והתמקדנו ביום כן יום לא (ובדיעבד מסתבר שלא החזקנו מעמד עד הביוץ, המחזור הגיע רק אחרי 40 יום, וביום ה-26 למחזור מי לעזאזל חשב על ביוץ??!..). החודש חזרתי לבדוק. עניין של מוזה בקיצור בהצלחה לכם!
    יפעת, איזה באסהההה!.... דווקא עכשיו קו חזק... אבל כמו שכתבת באיזה מקום - מה זה חודש אחד, לעומתת בן זוג לחיים? כ"כ נכון.. צריך לזכור את הפרופורציות הנכונות... ובבקשה לא להגזים עם הפרוזן!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה