היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב בנות, אני בלחץ. משהו מוזר קורה לי בגוף.... הגיע המחזור בדיוק שבועיים אחרי הביוץ למשך יום וחצי והפסיק לגמרי! ואחרי יום שאין כלום פתאום יש לי על התחתונית כמו מים חומים, אבל חום ממש כהה ואין דם בכלל גם לא בניגוב. מה זה הדבר הזה?????? קרה למישהי????? בבקשה, תרגיעו אותי! ועוד משהו: מחר יש לי פרופיל הורמונאלי (ביום רביעי לוסת, למרות שהיא כבר נגמרה לפני יומיים) האם צריך לצום? רעות
7 תגובות
עמוד 1
היי מאמי, בקשר ליום וחצי, גם לי זה קרה, ואני לא בהיריון... אבל כמובן שתבדקי בלי שום קשר... כל אחת והגוף שלה, אבל אל תצפי יותר מידי... אם ביום וחצי האלו הזרימה הייתה חזקה, והצבע היה אדום, אז זה מחזור. פשוט קצר.. אבל בכל זאת תבדקי. הלוואי ואני טועה..
ולגבי פרופיל הורמונלי אין לי מושג ואפילו הכי קטן לגבי זה. לא הכרתי את המושג הזה לפני שהגעתי לפורום הזה.
גם לי היה את זה...הייתי בטוחה שזה כתמי השרשה אבל בסוף זה היה מחזור,מחזור לא רגיל אבל עדיין מחזור. שתפני לרופא מחר הוא יפנה אותך לבצע אולטרסאונד כנראה והכל יהיה בסדר. אל תלחצי מאמי,לפעמים הגוף עושה מה שבא לו..:)
שיהיה שבוע טוב עם בשורות טובות
תודה בנות, הרגעתן אותי קצת... אני פשוט מפחדת שיהיו תוצאות גרועות בבדיקת דם מחר בגלל המחזור ההזוי הזה והמים החומים קצת הבהילו אותי (לא קרה לי בחיים!!). אם המחזור כבר מגיע , לפחות שיגיע כמו שצריך! אוףףףףףףףף!
רעות
אני לא יודעת על הבדיקות של מחר,אבל את לא צריכה להלחץ... גם לי היה את זה ופשוט הייתי בטוחה שמשהו לא בסדר עד שהרופא אמר לי במבט של תרגעי!הכל בסדר,קורה וזהו...
לילה טוב,ובהצלחה בבדיקה מחר! תעדכני
מאמי אל תילחצי הכל יהיה טוב תשארי רגועה יתכן וישנם חודשים כאלה גם לי לפעמים קרה שהמחזור הפתיע אותי ואחרי ממש יומיים נעלם לו זה קורה וגם קורה שיש מחזורים שהם מאוד מסיביים זה בסדר גמור
דרל אגב מה שהכי מוזר זה שתמיד לפני איזהמ חזור של יומיים יש כאבי תופת ומחזור שהוא נמשך שבוע אין לפניו כמעט כאבים זה כבר קרה לי
בהצלחה יקירתי :)Oאצלי יום וחצי זה אורך המחזור מאז ומתמיד.... אני רוצה לספר לך שנשמות טובות הלחיצו אותי תמיד, "מה יש לך מחזור רק יום וחצי? משהו דפוק אצלך......" אז לידיעך, פניתי לרופא להתייעצות כי המחזור שלי גם חלש וגם קצר.. הוא אמר לי שכל עוד המחזור מגיע בסדירות, לא משנה העוצמה ומשך הזמן שלו יכול לנוע בין יום ל- 7 ימים... ולגבי פוריות, ב"ה יש לי ילדה מקסימה בת שנתיים.. אז, הכל בסדר אצלך אני מאמינה, קורה לפעמים שיש מחזורים קלים יותר (או קשים יותר..) הכל נורמלי.... כמובן שלא תזיק בדיקה ליתר ביטחון