בנות אל תתיאשו--השם שומע כל תפילה,מנסיון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד
    לפני 3 שנים בערך היתי מהקבועות פה,והיום במיקרה ניכנסתי ,ומתרגשת
    וואי אני קוראת הודעות פה,ונירגשת כי זה היה הבית שלי כמעט 15שעות ביום ,כל התקופה לפני שניכנסתי להריון שנתיים וקצת ,ולא היה קל,לילות של בכי ,ממש קשה ,
    ואני יכולה לומר ,שהסיפור שלי למי שזוכרת ,או לא,ממש מרגש,כי עברתי תקופה לא קלה,וזה לא רק הלפני ההריון,זה הרבה אחרי ההריון חצי מהזמן אישפוז,
    אך הסיבה שאני כותבת לכן:
    המסר הוא:בנות אל תתיאשו,תדעו שהיום בעקבות הקושי ונס הגדול מהשם,שקרה לי גרם לי להאמין בתפילות יותר,אני מניחה שגם לכם אמרו תתפללו,וזה גרם לכם אפילו ליותר ריחוק כי בטח שאלתם"למה אנו סובלת ומישהו למעלה לא עושה משהו"
    אבל תתפלאו,התפילות לא רק גרמו להריון,גרמו להציל אותי ואת התאומות שלי,אין אחד שקורא ולא נישאר אדיש בלי דמעות,כי להריון הזה לא רק אני ובעלי הינו שוטפים:זה ברור לי היום כפלים:הקדוש ברוך ליוה אותי,ובזכות הקשיים והנסיונות מלווה אותי היום באמונה גדולה ,(ולא היתי דתייה לפני,היום אני בשלבים)
    בנות :בגדול :מיקווה הוא כמו קסם להקלט להריון,והפרשת חלה,שילוב של ה2,זה קיצור דרך,ברור שלא מיד שתעשי זאת ,זה יקרה אך תאמיני ,אני אחת ,שלא הפסיקה לבכות,וכל חודש בהריון קושי חדש,שגרם לי להבין שהתפילה מנצחת את הרפואה ,אם יש מישהי שתשלח לי מייל אשלח לה את סיפורי ,שפירסמתי באתר לזכות בנות שלא יתיאשו,ולא לרוץ לדיקור מי שפיר,שזה גם חלק מהסיפור שלי .בעבר אפילו מהסיפור המרגש,פורסם בכתבי עת דתיים,כי זה היה נס גלוי,
    בכל אופן אזכיר זה חודש אלול השמים פתוחים המון תפילות זה החודש שלכם,המן כל הפורום הזה הריון תאומים אמן אמן..
    מי שתירצה תמיכה עזרה התיעצות אשמח.
    אני
    תודה בורא עולם על הקשיים,ועל כל העזרה כי בלעדייך לא היתי מעריכה ולומדת להכיר אותך טוב יותר,
    על זה נאמר אין עוד מלבדו
6 תגובות
עמוד 1
  • אין לי בכך ספק שהוא למעלה אחראי על הכל!
    ישתבח שמו לעד

מה
  • איתך בכל מילה!!!!!!!! חזקי ואמצי!!! ונתבשר כולנו בשורות טובות!!
  • צודקת בהחלט ...

ישתבח שמו לעד - איתנו תמיד
  • צודקת בהחלט בע"ה ונתבשר כולנו בשורות טובות!

• רק אמונה....ישתבח שמו לעד!!!!

חני
  • המון אמונה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה