שאלה , מה להסביר לילד לפני פגישה ראשונית אצל .. - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מחר סופסופסוף יש לנו אבחון !!! אני מתלבטת מה להגיד לנדב ... לאן הולכים ? את מי נפגוש ?
אני לא רוצה ליצור אצלו "אנטי ". אני חוששת שלא ישתף פעולה (יש לו נטיה להיות מאוד סגור ואפילו קצת תוקפני במקומות זרים) מכיוון שזה מקום שהוא לא מכיר . וחוצמזה שאף פעם לא הסבתי את תשומת לבו לזה שיש לו עיכוב שפתי
12 תגובות
עמוד 1
תגידי לו שאתם הולכים למקום שבו ידברו איתו וישחקו איתו קצת ישאלו אותו שאלות
בהצלחה
"חוג משחק"?... חוג תקשורת? משהו שיישמע לו כמו פעילות כיפית עם אישה מאוד נחמדה שבאה במיוחד בשבילו..
אצלנו אמרתי לגדולה שהיא הולכת לחוג ריפוי בעיסוק, והסברתי לה שיש דברים שקשה לה והמרפאה בעיסוק תעזור לה בהם.
אני לא יודעת מה העיכוב שיש לנדב, אבל בגיל הזה יכול להיות שהוא כבר שם לב שקשה לו יותר מלחברים שלו, אז אולי כדאי להסביר לו.
בהצלחה
בהצלחה
למאבחנת שלנו קראו נועה, אז אמרתי ליונתן שאנחנו הולכים לפגוש מישהי בשם נועה והיא קצת תשחק איתו ואולי תשאל אותו שאלות ופחות או יותר זהו. הקלינאיות יודעות איך לשכנע את הילדים לשתף פעולה. היא לא ישר בוחנת אותו, היא קצת משחקת איתו, שוברת את הקרח ואז שואלת דברים לפעמים תוך כדי משחק.
עכשיו יונתן מאוד אוהב ללכת לקלינאית תקשורת, גם הוא משחק שם וגם אני באה לקחת אותו באמצע היום (שאת זה הוא הכי אוהב). היום הוא אומר שהוא הולך לקלינאית תקשורת (למרות שהוא לא יודע מן הסתם מה זה אומר מלבד מישהי שמלמדת אותו איך אומרים כל מני דברים)
בהצלחה
אני בעד לספר את האמת, בצורה פשוטה וברורה אני מאמינה שכשאתה יודע לקראת מה אתה הולך אתה יותר רגוע. ואת לא צריכה להציג לנדב שיש לו בעיה והוא שונה ולהכניס אותו ללחץ. אלא להסביר לו לאן אתם הולכים, ומה עושים טכנית באבחון - שהמתח של הלא נודע ירד ממנו.
לנו למשל קרה מקרה השנה עם יותם. הוא קיבל מכה בראש ופירכס. לכן שלחו אותו לאבחון אצל נוירולוג. אז הסברתי לו שזה רופא של המוח, שהוא בודק שהראש שלו בסדר, שהוא ישאל אותו כל מיני שאלות. יבקש ממנו לעשות כל מיני דברים כמו ללכת ישר, לעמוד על רגל אחת (כמובן בררתי קודם מה זה אומר אבחון נוירולוגי) אמרתי לו שאני אהיה איתו , ושהוא לא צריך להתבייש, ושיתנהג איך שהוא מרגיש וזהו. ובאמת הבדיקה היתה בסדר גמור.- יותם לא פחד ולא התבייש. הוא אפילו התלהב מזה.
בהצלחה
עדכון ... הסברתי לו שאנחנו הולכים לפגוש מישהי שתשוחח איתי ואיתו . כמובן שזה גרר שאלת "למה" ... הסברתי לו שלפעמים קצת קשה לו לדבר ולפעמים לי קצת קשה להבין אותו .. הוא הנהן ולשמחתי הרבה מאוד, הוא שיתף פעולה עם הבחורה
בהצלחה הכי חשוב לטפל את תראי את השיפור כל פעם מטיפול לטיפול