שלום בנות יקרות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב...

אני מצטרפת אליכן.......
    אובחן אצל בעלי בעית זרע....שמתאים לטיפולי IFV לצערי הרב....לקחתי את זה קצת קשה בימים הראשונים: (7% זרעונים במקום 25%) ו-2% תאים תקינים...
    יש לי שאלה מה כל התהליך של הטיפולים האלה...
    מה אחוז הסיכוים בכל הפריה
    וכל כמה זמן אפשר לעשות הפריה(כל חודש או פעם בכמה חודשים?)
    ולמי שמאיזור ירושלים האם מכירה מישהו טוב שעושה הפריות...
    אגב אני בכללית!

אודה לכן בנות מקסימות
    שיהיה לכולנו בשורות טובות אמן

מה
9 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי.. אני גם בכללית אאבל אני מבאר שבע..עם יש לך פלטינום תהיה לך הנחה משמעותית כשתצתרכי לקנות זריקות..1)התהליך הוא נוראה פשוט להבנה ושקשה בביצוע.. את תצתרכי ללכת להיפגש עם הרופא שם ביחידה יחד עם בעלך הוא יתן לכם דף שבו איזה 21 בדיקות שתצתרכו לבצע ולמסור אותם למזכירה ואז האחות בודקת את בדירקות הדם שלכם וקובעת את הפרוטוקול שאתם צתצתרכו לעשות..

2)מאמי עזבי אותך מאחוזים..בואי נספר לך עליי טיפה, בעלי עם 0,6 אחוז זרע שזה במיקרוסקום נצפו רק 2 זרעונים חצי מתים כבר..עשו לנו IVF ICSI שזה לוכחים זרעון של בעלך ומכניסים אותו בכוח לבייצית שלך.. ומההפריה הראשונה נקלטתי וכיום יש לי ילדה בת שנתיים מקסימה.. וכרגע אני מזריקה זריקות בדרך להפריה שניה..

3)עם ההפריה הראשונה חס וחלילה לא מצליחה את מחכה חודש על מנת לקבל מחזור חודשי טבעי שלך שלא קשור בזריקות הורמונים ואז חודש אחרי מנסה שוב הפריה שניה..

והכי חשוב תאמיני בטוב יהיה טוב מאמי..מאמי על תתבאסי הכול מלמעלה.. בהצלחה

• שלום לך.
    אני רוצה להגיד לך שכדאי לנסות הזרעות לפני IVF
    לבעלי יש רק 3% תאים תקנים
    ואנחנו עשינו הזרעות 3 פעמים וזה הצליח.
    אני ממליצה לך בחום לנסות כודם הזרעות כי זה הרבה יותר קל מהפריה.
    בהצלחה

• הי חמודה שיהיה בהצלחה ובקלות! יש בירושלים בביקור חולים מחלקת פוריות .. הצוות מקסים!!! הכל שם בצורה מאוד מסודרת ומבוקרת והם ממש מתמחים .. כולי תפילה שהקב"ה יזכה אותנו שהכל יילך בקלות...
  • תודה לכן בנות יקרות אתן מקסימות
    בשורות טובות אמן

מה
  • בהצלחה!!!

• בהצלחה
  • הי טליה, אצלנו הסיפור דומה - בעית זרע 7 מיליון מתוכם 6 אחוז תקינים, ניסינו הזרעה אחת שלא הצליחה וע"פ המלצת הרופא שלי (פרופסור מאוד מוכר ) אנו מתחילים חודש הבא הפריה ראשונה (ב"ה מנצחת
  • שיר שיהיה בהצלחה

מה
  • תודה מתוקה, גם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה