היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, אני באיחור של שלושה שבועות. עשיתי בדיקת דם שבועיים אחרי האיחור שיצאה שלילית. ביום שלישי קבעתי תור לרופא נשים שיגיד לי מה קורה לגוף שלי. אני מפחדת שהוא יגיד לי דברים שליליים. אני גם לא יודעת איזו בדיקה הוא יעשה לי. אני מקווה שאני לא אצטרך להזריק לעצמי דברים כדי שהמחזור יגיע. אווווףףףףף אני די בדאון מכל העניין, במיוחד ששתי חברות שלי ילדו, חברה אחרת בהריון וגיסתי בהריון. למה לכולם זה מגיע בקלות ולי לא??????? למה המחזור לא מגיע????
11 תגובות
עמוד 1
מותק, הפחד מובן וברור אבל אל תתני לו לשתק אותך. תחכי לתור עם הרופא, תסבירי לו את הבעיה, בטוח שאת לא הראשונה שזה קורה לה וגם לא האחרונה, ויש למקרה שלך הסבר. תפסיקי להלחיץ את עצמך בהשוואה לאנשים אחרים, אם תתחילי- פשוט לא תצאי מזה. תשתדלי להתמקד בצעדים הקרובים שלך ולא להסתכל יותר מדי קדימה- קודם רופא. אח"כ- מה שלא יקרה תצליחו להתמודד עם זה. עוד צעד, ועוד אחד, וגם אתם תגיעו לשם... נשיקות! יפעת.
נשמה, יש כדורים שגורמים למחזור. גם לי זה קרא בעבר. המחזור פשוט סרב להגיע. עשיתי בדיקת דם ולא היה הריון אז פשוט הלכתי לרופא שלי ואחרי ששללנו הריון מכל הכיוונים הוא נתן לי את הכדור שגורם למחזור.
הכי חשוב, אל יאוש!!!! זה יגיע יקירתי......
לא לא לא לא מרשה לך !!! תירגעי ומיד אין לך שום בעיה תאמיני לי לפעמים קורה שהמחזור מתעכב כשיש איזה וירוסון או התצטננות שעברת היה לי ככה ואחרי בדיקות הרופא אמר שכנראה הייתה לי מחלה קלילה שאפילו לא הרגשתי ושיבה לי את המחזור וזה בסדר הוא נתן לי כדורים ואחרי 3 ימים התחיל מחזור רק בלי לחץ אני מבקשת
תודה בנות שהרגעתן אותי. זהו, אולטרסאונד ומקסימום כדורים??? אני מקווה שהוא לא ימצא משהו, למרות שלפני שהחלטנו לנסות להכנס להריון הלכתי לעשות אולטרסאונד וגינלי כדי לדעת שהכל בסדר שם למטה
כמה פעמים לי איחר המחזורררררררר! חח זה כלום אל תדאגי הגוף שלנו לא עובד איך שאנחנו בוחרות! ריס. כל החודשים אני חשבתי שלי יש בעיות והנה אצלי הכל בסדר...גילו אצל בעלי את הבעיה! אז אין לך מה לדאוג אין לך שום בעיה!!!!
מה
lilush1
מעולה
אני לא אוהבת שאת אומרת "שמשהו פה לא בסדר"
אנחנו מנסים 10 חודשים והחודש אחד התפספס בגלל האיחור. אני מקבלת כל 26 יום ועכשיו אני באיחור של 3 שבועות.
אני מקבלת את הגישה האופטימית שלך ואני מקווה לראות תוצאות יפות בבדיקות של שנינו. אתמול בעלי בא אליי וביקש שאני אזמין לו תור לבדיקת זרע, זה ממש ריגש אותי שזה בא ממנו, כמובן שלא הראתי לו ופשוט זרמתי איתו ונתתי לו פידבקים. היום אני אקבע לו תור לשבוע הבא.